Ilmankuivain TTK 71 E: luotettava kuivausratkaisu yhdistää modernin tekniikan, helpon käytön ja mukavat toiminnot – jälleen saatavana!

Kylmä sää muuttuu kylmemmäksi, lämmin asunto ilahduttaa entistä enemmän. Terveellisen hyvinvointi-ilmastoon vaikuttaa kuitenkin oikean lämpötilan lisäksi optimaalinen ilman kosteus –, enintään 60 %, sillä pian uhkaa muuten terveydelle vaarallinen homehtuminen. Vältä tämä vaara käyttämällä meidän ammattilaisten luotettavaa kosteudenpoistoratkaisuamme kotona ja toimistossa: viimein jälleen saatavalla ilmankuivaimella TTK 71 E.

Tehokas ilmankuivain TTK 71 E takaa täysautomaattisella kosteudenpoistotoiminnollaan, että asuin- ja toimistotilat tai lämmitetyt kellarit pysyvät tehokkaasti ja sähköä säästävästi kuivina. Näin tämä ammattitason laite saavuttaa päivittäisen 24 litran kosteudenpoistotehon ja pitää pienemmät asuin- ja toimistotilat noin 50 m² -kokoon asti kuivina valitsemaasi asetusta vastaavasti. Jokaiseen asuin- ja työympäristöön sopiva, ajattoman elegantisti muotoiltu ilmankuivain tarjoaa lisää mukavia ominaisuuksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 71 E …

  • tarjoaa hygrostaattiohjatun kosteudenpoistoautomatiikan, jonka ohjearvo voidaan asettaa 10 %:n askelin välille 30 – 80 % suht. kost. Kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Puhallin pyörii ja näyttö pysyy päällä. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta valinnaisesti myös jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • vakuuttaa lukuisilla toiminnoillaan, joita ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, kaksi puhaltimen nopeutta ja sulatusautomatiikka, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää helposti saavutettavan ja yksinkertaisesti puhdistettavan ilmansuodattimen. Suodattaa huoneilmasta eläinten karvat, nukan, hahtuvat, pölyn ja ehkäisee bakteerikasvustoja.
  • luistamattomat kumijalat pitävät laitteen tukevasti paikallaan ja vähentävät tärinästä aiheutuvia käyntiääniä, joten laite poistaa ilman kosteutta huoneista miellyttävän hiljaisesti.

Ilmankuivain TTK 71 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 71 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 302,13 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*