UUSI Konvektori TCH 21 E: 2 000 wattia lämpöä, kolme lämpötehoa, energiaa säästävä termostaattiohjaus

Kaasu- ja öljylämmityksen kustannukset nousevat pilviin. Jos et halua lämmittää tilapäisesti käytettäviä asuin- ja työtiloja jatkuvasti kalliiseen hintaa tai haluat luoda nojatuolin ympärille mukavan lämpösaarekkeen, uusi konvektori TCH 21 E on oikea hankinta. Sen integroitu termostaattiohjaus takaa pienen kulutukset ja samalla hyvinvointisi edellyttämää sopivaa lämpöä: Kytke virta, säädä lämpötila ja nauti huoneen täyttävästä konvektiolämmöstä lähes heti.

Siirrettävän lämpöpatterin TCH 21 E valittavat 800, 1 200 ja 2 000 watin lämpötehot mahdollistava enintään 24 m² tai 60 m³ kokoisten tilojen ongelmattoman lämmityksen. Esimerkiksi lisälämmönlähteenä olo- ja makuuhuoneissa tai kuistien, verstaiden, harrastetilojen, autotallien ja kellarien nopeana lämmittimenä. Sähköpatteri on lisäksi modernisti muotoilu, sen muodot ovat selkeät ja se on helppokäyttöinen.

Ja mikä parasta: Termostaattiohjaus varmistaa konvektorin aina ilahduttava taloudellisen käytön – vaikka energian hinta kallistuu. Kun olet valinnut haluamasi lämpötilaan sivuun sijoitetulla kierrettävällä termostaatilla, automatiikka kytkee ja katkaisee virran automaattisesti ja säästää siten sähköä.

Näin se käy

Kompakti konvektori TCH 21 E tarvitsee ilahduttavan vähän tilaa. Kaikkien TCH‑E‑sarjan konvektorien  tavoin TCH 21 E:n toiminta perustuu tasaiseen konvektiolämpöön. Konvektiolämpö nousee modernisti muotoillusta aukosta ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, joten yksittäisten alueiden lämpeneminen liikaa tai liian vähän estyy.

Tehokkaan erittäin joustavan konvektorin automaattisen termostaattiohjaus, kolme lämpötehoa tuottavat hiljaista lämpöä, ja laitetta voidaan käyttää myös pakkasvahtina. Kaksinkertaisen turvallisuuden varmistavat TCH 21 E:n ylikuumenemis- ja kaatumissuoja. Jos konvektori kaatuu vahingossa tai kuumenee liikaa, kun päälle on asetettu varomattomasti vaatteita, virta katkeaa automaattisesti.

Elegantit kädensijat helpottaa laitteen sijoittelua ja varastointia. Kevyen konvektorin voi kantaa käden käänteessä huoneesta toiseen tai varastoida komeroon.  Suuret jalat – mukana asennusvalmiina – pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2 000 W:n teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä
  • kolme tehoporrasta (800 W / 1.200 W / 2.000 W)
  • portaaton termostaattisäätö
  • termostaatin ohjaama automatiikka

Konvektori TCH 21 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 46,83 € sis. alv:n. – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 50

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*