Isku- ja piikkauspora PRDS 11-230V: mahtava 1 600 W:n teho betonin piikkaukseen ja poraamisen – jälleen saatavana

Reikien iskuporaaminen betoniin tai graniittiin, kaapeliurien talttaaminen, seinien piikkaaminen – tehoa vaativaan jatkuvaan käyttöön tarvitaan ammattilaisen välineet. Siksi isku- ja piikkausporan PRDS 11-230V:n kuuden joulen iskuvoima takaa riittävät voimavarat. Luja alumiininen vaihdepää ja pneumaattinen iskukoneisto ovat optimaalinen – ja lisäksi lyömättömän edullinen – ratkaisu kunnostus-, asennus- ja asennustöihin.

Isku- ja piikkausporan PDRS 11-230V teho on mahtava 1 600 W.Pneumaattinen iskukoneisto tuottaa tiheään toistuvia 6 joulen yksittäisiskuja, joten käytännössä kaikki piikkaustyöt ja iskuporaaminen jopa kovimpien materiaalien läpi onnistuvat vaikeuksitta pintapaineesta riippumatta. Erittäin suuri voima, jonka voi kuitenkin sovittaa poravasaran portaattomalla iskunopeuden kierrosluvun säädöllä jokaiseen tarkoitukseen sopivaksi. Muuten:  PRDS 11‑230 V:n iskutoiminnon voi kytkeä myös kokonaan pois porattaessa puuta ja metallia.

Edut kertavilkaisulla – isku- ja piikkauspora PDRS 11-230V …

  • saa 1600 watin tehollaan ja pneumaattisen iskukoneistoonsa vahvalla 6 joulen iskuvoimalla hommat joutumaan nopeasti myös laajoissa piikkaus- ja talttaushankkeissa.
  • SDS-plus-kiinnitys mahdollistaa työkalun nopean vaihtamisen yhdellä kädellä. Poraaminen ja iskuporaaminen sekä piikkausasento valitaan varmistetulla valintakytkimellä. (Isku pois porattaessa metallia ja puuta / pyöriminen seis piikattaessa)
  • vakuuttaa äärimmäisen vahvalla iskukoneistollaan, joka takaa, että homma etenee ja tulosta syntyy erityisesti käytettäessä halkaisijaltaan suuria porakruunuja. Suuri tehokkuusetu, josta hyödyt erityisesti saniteetti- tai sähköasennuksia varten tehtävissä sydänkairauksissa.
  • voidaan sovittaa portaattomilla isku- ja kierroslukusäädöillä jokaisen työtehtävän materiaalia vastaavasti. Tällöin sen käyttöalue yltää herkkien kaakelien poraamisesta suurten alojen nopeaan piikkaamiseen.
  • osoittaa onnistuneella ja ergonomisella toteutuksellaan, että suuri teho ja kätevyys eivät ole toisensa pois sulkevia ominaisuuksia. Sen erityinen L-muotoinen rakenne ja värinävaimennettu kahva takaavat täydellisen painopisteen. Lisäksi sen lisäkahvaa voi kääntää 360°, mikä mahdollistaa ihanteellisen käsiteltävyyden varsinkin ahtaissa tiloissa.

Isku- ja piikkauspora PRDS 11-230V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään isku- ja piikkauspora PRDS 11-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 124,99 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Isku- ja piikkauspora PRDS 11-230V toimitetaan täydellisenä pakettina, johon sisältyy hammaskehäporaistukka SDS-plus-kiinnityksellä, SDS-kärkitaltta 14 x 250 mm, litteä SDS-taltta 14 x 250 mm, kolme SDS-poranterää 8/10/12 x 150 mm, istukka-avain, metallinen syvyydenrajoitin, pölysuoja, voiteluaine ja kuljetuslaukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*