Infrapunalämmitin IR 1200 S Jotta voit nauttia miellyttävästä lämmöstä terassilla – myös syksyllä ja talvella!

Korona on syksyllä taas ovella. Yhä useammin raportoidaan myös kahteen kertaan rokotetuista, jotka sairastuvat uudelleen, joten varovaisuus on paikallaan. Silloin kannattaa katettu parveke tai terassi kotona tai ravintolassa pitää lämpimänä turvapaikkana. Esimerkiksi jälleen saatavalla infrapunalämmittimellä IR 1200 S. Tämän kätevän laitteen infrapunasäteily lämmittää välittömän ympäristön heti virran kytkemisen jälkeen.

Energiatehokkaan kvartsiputkilämmittimen IR 1200 S kaksi tehoporrasta ovat 600 wattia ja 1 200 wattia. Pienempikin teho lämmittää tuntuvasti. Voit luoda itsellesi ja vieraillesi nopean mukavan olon viileinä ja kylminä päivinä. Seinälle asennettavassa lämmittimessä on kätevä vetokatkaisin, ja lämpösäteily voidaan suunnata tarkasti, sillä lämmitintä voidaan kallistaa 60°.

Edut kertavilkaisulla – infrapunalämmitin IR 1200 S …

  • kaksi lämpötehoa enintään 1 200 W lämmittää nopeasti. Laite on täysin hajuton ja äänetön, ja kun puhallinta ei tarvita, pöly ei myöskään lentele. Suuri etu varsinkin allergikoille.
  • kaksi modernia kvartsilämpösauvaa muuntaa suuren osan käytettävästä energiasta suoraksi lämmöksi, joten laite on erityisen energiatehokas.
  • laitteen laadukas metallirakenne on roiskevesisuojattu (IP24), kvartsisäteilijä tekee siitä houkuttelevan lämmönlähteen.
  • integroitu ripustus nopeuttaa asennusta todella paljon. Kytke sitten pistoke pistorasiaan ja nauti miellyttävästä lämpösäteilystä.
  • virran voi kytkeä ja katkaista kätevästi vetonarulla. Lämpötehot vaihdetaan samalla tavoin.

Infrapunalämmitin IR 1200 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin  IR 1200 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 € , nyt vain 24,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*