Lämpöpuhallin TFH 20 E: siirrettävä kompakti laite on tehokas ja lämmittää nopeasti ilman esilämpenemistä – taas saatavana

Nopeaa lisälämpöä tarvitaan aina. Ennen kaikkea, kun lähde on yhtä tyylikäs, kompakti ja erityisen helposti siirrettävä lämpöpuhallin TFH 20 E. Pienen monitaitajan 2000 watin lämpöteho säädetään kaksiportaisesti – nopeasti mukavan lämmintä kotona tai toimistossa, matkailuvaunussa, puutarhavajassa tai askarteluhuoneessa. Lämpötilan säätö termostaatilla säästää energiaa. Kauniisti muotoillun lämpöpuhaltimen trendiväri miellyttää aina silmää.

Siirrettävä lämpöpuhallin TFH 20 E on täydellinen viileiden päivien lämmön lähde toimistossa tai etätyöpisteessä, korvaamaton kotona tai kesämökillä tai käytännöllinen lisälämmitin asuntovaunussa tai matkailuautossa. Tyylikäs, hiljainen lämmitin sopii hyvin jokaiseen ympäristöön, ja sitä voi käyttää joka paikassa, kunhan pistorasia on lähellä. Lämpöpuhaltimella on ilahduttavat edullisen hinnan lisäksi paljon muitakin etuja.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöpuhallin TFH 20 E…

  • kaksi lämpötehoa 1000 ja 2000 wattia sekä pelkkä puhallus. Laitteessa on myös puhallin, joten sitä voi käyttää kuumina kesäkuukausina myös viilentämiseen.
  • portaaton termostaatti säätää lämpötilan energiatehokkaasti.
  • on turvallinen: Merkkivalo ja automaattinen virran katkaisu TFH 20 E:n kaatuessa tai ylikuumentuessa varmistavat aina turvallisen käytön.
  • tehokas aksiaalipuhallin jakaa lämpimän tai viileän ilman nopeasti tilaan.
  • käytännöllinen kantokahva helppoon kuljettamiseen käyttöpaikkaan – jossa laite seisoo tukevasti pystyssä!

Lämpöpuhallin TFH 20 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TFH 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 20,78 €, nyt vain 12,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*