Puhdistava ilmankostutin AW 20 S: pienentää infektioriskejä HEPA-suodattimella, joka suojaa viruksilta, bakteereilta ja allergeeneilta – jälleen saatavana

Nyt kimpussamme ovat entistä vaarallisemmat, vieläkin tarttuvammat koronavirusmutaatiot. Mutta tämän huonon uutisen takana on kuitenkin piilossa kaksi hyvää uutista: Johtavien virustutkijoiden mukaan nykyiset rokotteet suojaavat myös muuntuneilta koronaviruksilta. Toisekseen tämä vieläkin kavalampi versio ei lentele itsekseen ilmassa vaan se on aina ilmassa suurempien pisaroiden sisällä – siis aerosolimuodossa. Siksi se on helppoa saalista jälleen saatavissa olevalle puhdistavalle AW 20 S -ilmankostuttimellemme …

Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan todella vaarallisia siihen asti, että koronarokotukset alkavat hiljalleen saada aikaan laumasuojan. Näin siksi, että hengityksessämme kulkee päivittäin 8000 litraa ilmaa – siitä noin 80 % sisätiloissa. Ja jo yhdessä kuutiosenttimetrissä ilmaa leijailee jopa 50000 hiukkasta kuten hienopölyä ja siitepölyä mutta myös bakteereja tai influenssa- (flunssa) sekä koronaviruksia sisältäviä aerosolihiukkasia. Puhdistava ilmankostutin AW 20 S on arvokas lisäsuojakilpi, joka suojaa näiltä terveydelle haitallisilta hiukkasilta. Ilmanpuhdistuksen ja kostutuksen yhdistelmällä plus kaksois-HEPA-suodatuksella se poistaa ilmasta nämä pikkuruiset leijuvat hiukkaset 0,3 µm:n kokoon asti. Lisäksi tulee tietää, että hengityksen mukana jokainen ihminen lähettää itsestään pienpisaroita, joiden koko on noin 1 µm. Yskiessä aerosolit ovat kuitenkin 10 µm:n kokoluokkaa eli noin kymmenkertaisia. Näin siis virukset, bakteerit, siitepöly, pölypunkkien jätökset, sieni-itiöt ja pölyt ovat puhdistavalle ilmankostuttimellemme helppoa saalista – se yltää jopa 97,97 %:n erotuskykyyn!

Ilmankostutus ja HEPA-suodatus – kumpikin suojaa tehokkaasti aerosoleilta

Uusimmat tutkimustulokset osoittavat, miten tärkeää roolia ilmankosteusarvo näyttelee kavalien aerosolien vastaisessa taistelussa. Sillä jos sisäilman ilmankosteus on alle 40 prosenttia, tartunnan saaneista ihmisistä lähtevät hiukkaset keräävät itseensä vähemmän vettä, pysyvät siten kevyempinä ja lentävät tilassa pidemmälle, jolloin terveet hengittävät niitä helpommin. Lisäksi kuiva ilma kuivattaa nenämme limakalvoja, jolloin virukset ja muut vaaratekijät pääsevät helpommin niiden läpi. Puhdistavan AW 20 S -ilmankostuttimen älykäs yhdistelmäanturi estää tämän liian kuivasta sisäilmasta aiheutuvan efektin: se tarkkailee suhteellisen ilmankosteuden lisäksi jatkuvasti ilman hiukkaspitoisuutta ja ohjaa itsestään automaattitilaa, jolla päästään täydelliseen kosteuteen ja puhtaaseen ilmaan. Lisäksi 3-1-yhdistelmälaite tarjoaa maksimaalisen ilmanpudistustehon suhteen vielä muutakin …

Näin se käy

Puhdistava ilmankostutin AW 20 S suojaa terveyttä moninkertaisesti paremman ilmanlaadun avulla tiloissa 55 m²:n tai 138 m³:n kokoon asti. Verrattuna tavallisiin ilmanpuhdistimiin – jotka kuivattavat kylmään vuodenaikaan jo ennestäänkin kuivaa lämmitysilmaa vielä lisää – AW 20 S puhdistaa ja kostuttaa ilman samaan aikaan hygienian suhteen moitteettomasti. Sisään ilmetyssä ilmassa olevat hiukkaset sidotaan vesikalvoon ja pestään pois pyörivän kostutuskiekon avulla. Vesisäiliön koko on 9 litraa. Kolmitasoinen High-Performance-suodatintekniikka, johon kuuluu kaksi korkealaatuista HEPA-suodatinta (99,97 %:n erotuskyky), poistaa ilmasta lisäksi pienet leijuhiukkaset, virukset, bakteerit, siitepölyn, pölypunkkien jätökset, sieni-itiöt ja pölyn 0,3 µm:n kokoon asti. Monitasoisen ilmahygienian täydentää plasma-ionisaattori, joka tuhoaa epämiellyttäviä tupakka-, ruoka- ja eläinhajuja.

Puhdistavan ilmankostutuksen kolmivaiheinen periaate: Puhdistus, kostutus, hajujen poisto

Kolmen ilmanpuhdistusprosessin ja monivaiheisen, esi- ja HEPA-suodattimilla tapahtuvan suodatuksen yhdistelmä tekee puhdistavasta AW 20 S -ilmankostuttimesta oman laiteluokkansa ylivoimaisen johtajan.

1. Puhdistusprosessi: Karkeahiukkassuodatin ja ilman pesu

Laite johtaa ilmetyn sisäilman karkean lian erottavan esisuodattimen läpi ja pyörivän kostutuskiekon ohi, jolloin siihen siirtyy vesimolekyylejä samalla kun likahiukkaset kuten siitepöly tai pölyt tarttuvat kiekkoon, josta ne pestään pois vesisäiliössä. Vesimolekyylien siirtyminen perustuu itsestään säätyvään kylmähöyrystymiseen, mikä takaa ihanteellisen ilmankosteusarvon.

2. Puhdistusprosessi: Kaksois-HEPA-suodatus

Kahta HEPA-suodatinta käyttämällä sisäilmasta poistetaan siinä olevat virukset, bakteerit, sienet, homeitiöt, siitepölyt, pölyt ja muut haitta-aineet. Erotusteho on jopa 99,97 %.

3. Puhdistusprosessi: Plasma-ionisointi

Tarpeen mukaan päälle kytkettävä plasma-ionisointi käynnistää lisäpuhdistusvaiheen, joka perustuu luonnon omaan periaatteeseen. Samaan tapaan kuin ”puhdistavan ukkosen” yhteydessä laite luo sekä positiivisia ioneja (vety) että negatiivisia ioneja (happi) ja puhaltaa ne HEPA-suodattimilla puhdistetun ja kostutetun ilman mukana tilaan. Ionien bioaktiivinen kasautuminen suoraan sisäilmassa ns. kasaumaioneiksi saa aikaan sen, että kosketus sisäilmassa oleviin haitta-aineisiin poistaa niistä vettä. Tämä eliminoi huoneilman epäpuhtaudet ja hajut.

Edut yhdellä silmäyksellä – puhdistava ilmankostutin AW 20 S …

  • vakuuttaa 3-in-1-yhdistelmälaitteena toiminnoillaan: ilmankostutin, HEPA-ilmanpuhdistin ja hajunpoistaja (plasma-ionisointi)
  • pitää sisäilman kosteuden ihanteellisena ja puhdistaa sen luotettavasti viruksista, bakteereista, pölystä, siitepölystä, homeitiöistä, pölypunkkien jätöksistä, eläinten karvoista ja hajuista
  • tarjoaa kytkettävän HEPA-suodattimen, joka erotusteho on 97,97 %
  • on käytettävissä ilmanpuhdistukseen ympäri vuoden, koska ilmankostutustoiminto voidaan kytkeä päälle ja pois
  • toimii anturiohjauksen avulla automaattisesti – älykäs anturi mittaa ilmanlaatua ja -kosteutta automaattiohjausta varten
  • näyttää näytön 3-portaisella värimerkillä sisäilman nykyisen laadun
  • tarjoaa lukuisia käytännöllisiä mukavuustoimintoja kuten esimerkiksi hiirenhiljaisen yötilan, 9 eri toimintatilaa tai muunneltavan puhallinohjauksen laitteen sovittamiseen tilan mukaisesti.
  • toimii suuren vesisäiliön ansiosta pitkään ilman huoltoa. Lisäksi laite on helppo purkaa puhdistusta varten ja sen puhdistaminen käy nopeasti. Myös suodattimen säännöllinen vaihto sujuu näin käden käänteessä.

Puhdistava ilmankostutin AW 20 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa puhdistava ilmankostutin AW 20 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 520,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*