Mukavuusilmankuivain TTK 95 E – suorituskykyisen kuivaustehon menestysresepti suuriin asuin- ja toimistotiloihin: 90 m² tai 230 m³ = 30 l/ 24h!

Käsillä olevana siirtymäaikana kevään kosteus tahtoo mieluusti jumittaa talossa, asunnossa ja toimistossa. Yhtäältä ulkoilman suuri ilmankosteus tunkee tilaan tuuletusta varten avatuista ikkunoista. Toisaalta kylpyhuoneessa tai ruoanlaitossa syntyvästä kosteudesta ei tahdo enää noin vain päästä eroon. Tämän seurauksena kosteus tarttuu huonekaluihin, mattoihin ja tapetteihin – ja kasvattaa näin homehtumisriskiä. Jälleen toimitettavissa oleva mukavuusilmankuivain TTK 95 E pistää stopin tälle vaaralle varsinkin suurissa tiloissa, sillä se tiivistää sisäilmasta päivittäin jopa 30 litraa kosteutta.

Jotta kiusallista ja terveydelle vaarallista hometta ei pääse alkuunkaan syntymään toimistoissa, harrastustiloissa tai viileissä, kosteuden uhkaamissa kulmakohdissa ja seinissä, on suositeltavaa ottaa ajoissa jatkuvaan käyttöön ilmankuivain kuten TTK 95 E. Se on pätevä ja suorituskykyinen kumppanisi suurtenkin asuin- ja toimistotilojen kuivina pitämiseen – se pitää jopa 90 m²:n kokoiset tilat luotettavasti kuivina ja poistaa päivittäin sisäilmasta jopa 30 litraa kosteutta. Lisäksi sen ohjearvovalinnan sisältävä hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, suhteellisen ilmankosteuden näyttö, pyykinkuivaustoiminto ja ajastintoiminto huolehtivat aina ihanteellisesta sisäilmastosta.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 95 E …

  • näyttää selkeään ja helppokäyttöiseen ohjauspaneeliin yhdistetyllä digitaalinäytöllä muun muassa tilan suhteellisen ilmankosteuden kulloisenkin arvon.
  • sisältää hygrostaattiohjatun kosteudenpoistoautomatiikan, jonka ohjearvo voidaan asettaa väliltä 30 – 90 % s.k. 5 % -askelin. Heti, kun kosteusarvo on saavutettu, automatiikka sammuttaa kompressorin energian säästämiseksi – ja takaisin päälle, jos kosteusarvo jossain vaiheessa ylittyy. Tämän menettelyn aikana myös puhallin käy.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • levittää sisäilman ihanteellisesti: Ilman kierrätys voidaan sovittaa 2 puhallintehon, swing-toiminnon sekä säädettävän puhallussuunnan avulla ihanteellisesti jokaiseen tilatyyppiin. Swing-toiminnon ansiosta voit aktivoida tuuletusluukun jatkuvan 90°-liikkeen. Tämä mahdollistaa ilmavirran tasaisen jakautumisen tilaan.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää käytännöllisen ajastintoiminnon, jonka avulla laite voidaan käynnistää tai pysäyttää valitun tuntimäärän kuluttua (1– maks. 24 h). 1 tunnin askelin ohjelmoitava ajastin estää tarpeettoman käynnin, joten voit sovittaa kosteudenpoiston omaan elämänrytmiisi.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 5,3 litraa. Laite pysähtyy automaattisesti, jos kondenssisäiliö on täysi tai se ei ole oikein paikoillaan, ja ilmaisee tämän LEDillä.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti.

Ilmankuivain TTK 95 E – edullista Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa ilmankuivain TTK 95 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 343,80 €, nyt vain 199,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*