UUSI Keraaminen lämpöpuhallin TDX 19 – vakuuttaa suurimmalla 3 kW:n lämpötehollaan ja minimaalisella äänellään

Mitä ammattilainen toivoo syksyllä rakennustyömaalla, asennuskohteissa, autokorjaamossa tai varastohallissa? Että työpäivät eivät lyhene eivätkä pitene, mutta eivät ainakaan kylmene! Trotec tuo siksi oikeaan aikaan lokakuussa markkinoille uuden keraamisen lämpöpuhaltimen TDX 19. Kaikille ammattihenkilöille, jotka eivät halua enää palella aamu-, ilta- tai yövuorossa. Eikä heidän enää tarvitsekaan, kun tämä edullinen sähkölämmitin on saatavana!

Uusi keraaminen lämmitin TDX 19 on optimaalinen valinta kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan paikallista, heti tuntuvaa kondenssitonta lämpöä ilman pitkiä ilmansiirtoteitä. Sähkölämmitin soveltuu kolmine lämpötehoineen ja jopa 3 kW:n tehoineen sekä 200 m³/h ilmamäärineen ihanteellisesti ammattikäyttöön rakennustyömailla, korjaamoissa tai varastoissa. Ja mikä parasta: Lämpöpuhaltimeen on lämpölankojen tilalla pitkäikäinen keraaminen PTC, joka paitsi suojaa ylikuumentumiselta, myös tuottaa hiljaisesti miellyttävän vedotonta, intensiivistä lämpöä.

Näin se toimii

Keraamisen lämpöpuhaltimen TDX 19 lämpötilaksi voidaan säätää 0 – 85 °C, ja keraaminen PTC-lämmityselementti säätää otettavan tehon automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan. Voidaan käyttää myös tuulettimena ilman lämmitystä. Toisin kuin lämpölankalaitteet TDX 19 ei polta pölyä, joten hienopöly ei kuormita lisäksi sisäilmaa – ihanteellinen käyttöön asuin- tai työtiloissa ja todellinen plussa kaikille allergikoille.

Kestävässä sähkölämmittimessä TDX 19 on kantokahva ja tukijalat, joten laite on helppo siirtää ja pysyy varmasti pystyssä. Suojausluokan IP20 mukainen suojaritilä estää keskikokoisten kappaleiden tai esineiden tunkeutumisen lämpöelementtiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Ylikuumenemissuoja
  • puhallinmoottorin lämpösuoja
  • kondenssitonta lämpöä, ei hapen kulutusta
  • helppo kuljettaa ja käyttää

Keraaminen lämpöpuhallin TDX 19 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TDX 19 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 67,68 €, nyt vain 49,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 42

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*