Tuulikone TTW 35000 S: siirrettävä ilman liikuttaja, suuritehoinen ja edullinen – esimerkiksi nopeuttamaan kuivumista vesivahinkojen jälkeen. Jälleen saatavana!

Kun tuotantolaitteitta sisältävissä rakennuksissa tai varastoissa on ollut vakavia vesivahinkoja, seinien ja kattojen kuivatus ei edisty riittävän nopeasti. Tarvittavien suuren ilman vaihtumisnopeuksien tuottamiseen sopii hankintakustannuksiltaan edullinen tuulikone TTW 35000 S, joka on jälleen saatavana. Sen jopa 32 400 m³/h ilmamäärä nopeuttaa kuivatusprosessia tuntuvasti. Tuulikone on myös optimaalinen valinta käytännössä kaikkiin tuotantoympäristöjen, maatalouden tai varastojen tuuletustehtäviin.

Luotettavasti ilmaa liikuttava tuulikone TTW 35000 S kuuluu puhallinvalikoimamme halutuimpiin laitteisiin. Miksi? Pistorasiaan liitettävän tuulikoneen puhaltama ilmamäärä suuri, joten se soveltuu mitä erilaisimpiin tuuletustarpeisiin sisä- ja ulkotiloissa – telttojen, teollisuushallien ja työmaakohteiden tuuletuksesta vesivahinkojen nopeampaan kuivaukseen ja tuuliefektien tuottamiseen näyttämöllä ja kuvauspaikoissa. Edullisella hinnalla on luonnollisesti tärkeä merkitys valittaessa TTW 35000 S!

Edut yhdellä silmäyksellä – tuulikone TTW 35000 S

  • kaksi tehovaihtoehtoa: Teholla 1 ilmaa virtaa 24 600 m³/h ja teholla 2 roottorin suurimmalla pyörimisnopeudella 850 min⁻¹ enintään 32 400 m³/h.
  • kallistettavan tuulikoneen virtaussuunta voidaan säätää vaakasuorasta pystysuoraan. Ilmavirta voidaan ohjata kohdennetusti myös seinien yläosiin ja kattoihin – laite sopii tästäkin syystä täydellisesti näyttämöiden ja kuvauspaikkojen työkäyttöön.
  • on liitäntävalmis ja siten helppokäyttöinen. Integroitu liitäntäkaapeli voidaan kelata kätevästi kahden pitimen väliin ja rullata auki, joten TTW 35000 S:ää voidaan käyttää kaikkialla, missä pistorasia on lähellä.
  • lujarakenteinen alusrakenne helpottaa siirtämistä käyttöpaikasta toiseen. Galvanoitu teräskotelo kestää vaativiakin käyttöolosuhteita.

Tuulikone TTW 35000 S – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa tuulikone TTW 35000 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 930,00 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*