UUSI Design-kattolämmitin IR 1510 SC: 3 lämpötehoa kaukosäädin heijastin terassille, parvekkeelle ja ulkotarjoilutiloihin – vihdoin saatavana.

Normaali terassin tai parvekkeen omistaja nauttii parin kesäisen viikosta runsaasta auringonpaisteesta ja grillaamista, ja sitten tämä! Taas viileää! Ja vielä kylmempää! Menetettyjä grillauspäiviä ei voi palauttaa, joten on korkea aika palauttaa lämpö muulla tavoin. Oikea valinta: uusi ja viimein saatavana oleva Design-kattolämmitin IR 1510 SC Trotecilta. Henkilökohtainen riippumattomuuden julistus kaikista sään jumalista ja ulkolämpötiloista – niin paljon mukavaa lämpöä napin painalluksella kuin sinusta ja vieraista mukavimmalta tuntuu. Karmiininpunainen katseen vangitsija – lyömättömään hintaan.

Infrapunakattolämmitin IR 1510 SC tuottaa ulkoalueilla kesäisiä lämpötiloja kautta vuoden. Sen lämmitysspiraalin kolme valittavaa lämpötehoa 500, 1000 ja 1500 W tuottaa miellyttävää lämpöä, jotta tunnelmallinen ilmapiiri tarvitsee – kotiterassilla tai parvekkeella, teltassa tai puutarhapaviljongissa. Lämpötehoa voi säätää helposti ja mukavasti kätevällä infrapunakaukosäätimellä. Kattolämmittimen suuri heijastin (42,5 cm) jakaa lämmön 360° jopa 10 m² kokoiselle alalle, ja lämpö tuntuu suoraan iholla ja pinnoilla. Säänkestävästä alumiinista valmistetun roiskevedenpitävän infrapunalämmittimen kotelointiluokka on IP34, joten lämmitin soveltuu myös ulkotarjoilutilojen katetuille istumapaikoille ja oleskelualueille.

Näin se toimii

Vain 2,5 kg painoinen kattolämmitin IR 1510 SC voidaan asentaa toimitukseen sisältyvällä 50 cm pituisella jaloteräsketjulla vain muutamalla kädenliikkeellä kattoon, terassin katokseen tai telttarakenteisiin – myös ilman asentajan apua. Lisäksi laite vie vain vähän tilaa. Tiheäsilmäinen ritilä suojaa lämpösauvoja uteliailta lasten sormilta ja koskettamiselta vahingossa. Lämmitin liitetään ilman erillistä asennusta 1,85 m pitkän kaapelin suko-pistokkeella (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

IR 1510 SC:n häikäisemätön halogeeni-infrapunaputki tuottaa lämpöä saman periaatteen mukaisesti kuin aurinko. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Infrapunalämpö tuntuu heti, kun laitteen virta kytketään/katkaistaan katkaisimella, jossa on merkkivalo. Lämpö jakautuu äänettömästi ja ilman ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä. Ihanteellinen myös tarjoilutiloissa käytettäväksi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • tasaista lämpöä n. 10 m² alueelle
  • 3 lämmitystehoa: 500 W / 1 000 W / 1 500 W

Design-kattolämmitin IR 1510 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 1510 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 99,94 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: 1 x jaloteräsketju (50 cm), 2 x sulkurengas, 3 x nippuside, IR-kaukosäädin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*