UUSI Keraaminen lämpöpuhallin TDX 10: siirrettävä lämpöratkaisu työmaan, verstaan ja varaston sisätilan optimaaliseen lämmitykseen – viimein saatavana

Lopettaa palelun tuota pikaa: Keraaminen lämpöpuhallin TDX 10 on viimein saatavana. Se on optimaalinen valinta kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan paikallista, heti tuntuvaa kondenssitonta lämpöä. Onpa työpaikka rakennustyö, verstas tai varasto, luja sähkölämmitin toimii varmasti kaikkialla: Laitteessa on kantokahva ja tukijalat, joten laite on helppo siirtää ja pysyy varmasti pystyssä. Tasaisesti käyvä laite tuottaa miellyttävän vedotonta, intensiivistä lämpöä.

Lämmittämättömällä rakennustyömaalla on nyt aamuisin erittäin kylmää. Trotecin hinnaltaan edullinen siirrettävä lämpöpuhallin TDX 10 on optimaalinen valinta myös aina liian kylmään verstaaseen tai varastoon. Lämpötehoja on kaksi, yhteensä enintään kaksi kW, ja ilmamäärä 100 m³/h, joten sähkölämmitin soveltuu ammattikäyttöön esimerkiksi rakennustyömailla, korjaamoissa tai varastoissa. Ja mikä parasta: Lämpöpuhaltimessa on vastuslankojen tilalla pitkäikäinen keraaminen PTC-elementti, joka paitsi suojaa ylikuumenemiselta, myös tuottaa mukavan vedotonta, intensiivistä lämpöä hiljaisesti.

Näin se toimii

Keraamisen lämpöpuhaltimen TDX 10 lämpötila voidaan säätää alueella 0 – 85 °C. PTC-elementti säätää ottamansa tehon itsestään ympäristön lämpötilan mukaan. Laitetta voi käyttää myös tuulettimena ilman lämmitystä. Toisin kuin vastuslankalaitteet TDX 10 ei polta pölyä eikä siten kuormita sisäilmaa huonepölyllä –  ihanteellinen asuin- tai toimistotiloihin ja todellinen etu kaikille allergikoille!

Kestävässä sähkölämmittimessä TDX 10 on kantokahva ja tukijalat, joten laite on helppo siirtää ja pysyy varmasti pystyssä. Suojausluokan IP20 mukainen suojaritilä estää keskikokoisten kappaleiden tai esineiden tunkeutumisen lämpöelementtiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2 lämmitystehoa:
  • Ylikuumenemissuoja
  • puhallinmoottorin lämpösuoja
  • kondenssitonta lämpöä, ei hapen kulutusta

Keraaminen lämpöpuhallin TDX 10 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TDX 10 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 34,96 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*