UUSI Kattolämmitin IR 2010 SC: integroitu LED-valaistus varmistavat lämmön, valon ja hyvinvoinnin ulkotiloissa – vihdoin saatavana

UUSI Kattolämmitin IR 2010 SC: integroitu LED-valaistus varmistavat lämmön, valon ja hyvinvoinnin ulkotiloissa – vihdoin saatavana Monikulmion muotoinen, mattamusta lämmitin tuottaa parvekkeiden ja terassien istuma- ja seisomapaikoille nopeaa ja mukavaa infrapunalämpöä. Illan tunnit ovat entistä nauttivampia – kaukosäätimellä sytytettävä kolmen pisteen LED-pöytävalaistuksen lämmin valkoinen valo luo tunnelmallisen ilmapiirin.

Kattolämmitin IR 2010 SC vaikuttaa kauniilla monikulmiomuotoilullaan ja 2000 watin lämpötehollaan. Sen 46 cm:n kokoinen heijastin suuntaa lämmön alaspäin 360° ja lämmittää jopa 12 m²:n kokoisen alueen. Halogeeni-infrapunalämmitin voi ohjata mukavasti kätevällä IR-kaukosäätimellä. Mukava lämpö alkaa virrata napin painalluksella. LED-valotkin voi sytyttää ja sammuttaa mukavasti kaukosäätimellä. Lämmittimen ja kattovalaisimen älykäs yhdistelmä IR 2010 SC on optimaalinen ratkaisu ulkotarjoilutiloihin.

Näin se toimii

IR 2010 SC:n jauhepinnoitetun alumiinirungon suojausluokka on IP45, eli lämmitin on täysin sateenpitävä. Sade, lumi tai rakeet ja huonot sääolosuhteet eivät haittaa kattolämmitintä. Kattolämmitin kiinnitetään kattoon mukana toimitettavilla vaijereilla ilman työkaluja. Seinälle asentamista varten tarvitaan lisäksi seinäkannatin (välikappale), jollaisen voi ostaa rautakaupasta. Tiheäsilmäinen ritilä suojaa infrapunalämpöputkia uteliailta lasten sormilta ja koskettamiselta vahingossa.

IR 2010 SC tuottaa kohdennettua hyvinvointilämpöä heti – ja lämmittää vaivattomasti ulkotarjoilutilojen pöytiä tai luo kotoisia hetkiä parvekkeelle tai kotiterassille. Halogeeni-infrapunaputki tuottaa lämpöä saman periaatteen mukaisesti kuin aurinko. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Tämä ei lämmitä ympäröivää ilmaa vaan infrapunasäteilijän välittömässä läheisyydessä olevia kohteita ja henkilöitä, jotka vastaanottavat lämmön, varastoivat sitä ja luovuttavat sen jälleen sekundäärisäteilyn muodossa ympäristöön. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • tasaista lämpöä n. 12 m² alueelle
  • lämpöteho 2000 W

Design-kattolämmitin IR 2010 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 2010 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 229,19 €, nyt vain 89,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: Karabiinilukko, kiinnitysvaijeri ja kolme vaijerin päätä, IR-kaukosäädin sekä 1,80 m pitkä kaapeli ja suko-pistoke (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*