Luotettavaa ja vaivatonta purkamista – Trotec-merkkilaatuisella akkukäyttöisellä puukkosahalla

Metallia tai puuta, muovia tai rakennusmateriaalia, suoria tai kaarevia sahauksia – ja onpa työ aloitettavat nyt keväällä tai myöhemmin: Lähes jokainen homma hoituu akkupuukkosahalla PRCS 10-20V. Apuna ovat esimerkiksi 30° kallistuvat ohjauskenkä, materiaalin mukaan sovitettava liike ja erikseen kytkettävä heiluriliike. Tehokas ja sitkeä 20 V/2 Ah litiumioniakku takaa pitkään muuttumattomana pysyvän sahaustehon. Johdottamalla akkupuukkosahalla voi sahata monenlaista mukavasti kotona ja puutarhassa.

Erilaisten materiaalien johdoton sahaaminen, putkien katkaisu, vanhojen huonekalujen purkaminen tai oksien typistys ja pilkkominen – käytännössä kaikki haasteet hoituvat talossa ja puutarhassa joutuisasti ja turvallisesti korkealaatuisella puukkosahalla PRCS 10-20V. Puun suurin sahaussyvyys 100 mm, metallin 8 mm ja alumiinin 10 mm täyttää kaikki tarpeet ja toiveet. PRCS 10-20V tarjoaa lisäksi Trotec-merkkilaatuiset ammattilaisen varusteet kotinikkareiden arvostaan hintaan …

Akkupuukkosaha PRCS 10-20V – sillä hoidat homman

  • Akkupuukkosahan PRCS 10-20V pikaistukka mahdollistaa sahanterän vaihdon sekunneissa ilman työkaluja. Työkalun kiinnitys soveltuu sahanterille, joissa on yleinen S-varsi tai 1/2” yleisvarsi. Toimitus sisältää jo HCS-puusahanterän (6 TPI). Vihjeemme: Trotec tarjoaa sopivina lisävarusteina kolme moniosaista sahanteräsarjaa eri materiaaleille ja vaatimuksiin.
  • Sahaussyvyyden voi sovittaa helposti portaattomasti säädettävällä ohjauskengällä. Ohjauskenkä kallistuu lisäksi enintään 30°, joten sen sovittaa joustavasti materiaalin pintaan. Voit sahata jokaista materiaalia luotettavasti, sillä iskulukua – siis sahanterän liikkeiden nopeutta – voidaan säätää portaattomasti 0 – 3000 min-1 katkaisimella myös sahauksen aikana. Tarvittaessa voit valinta sahanterän 20 mm:n heiluriliikkeen.
  • Pikalatauslaite lataa tehokkaan litiumioniakun tunnissa täyteen. Flexpower-multiakun kolmiosainen LED näyttää napin painalluksella lataustilan, vaikka akku ei ole kiinni laitteessa. 20 V/2 Ah Flexpower-multiakku sopii myös Trotecin muihin akkutyökaluihin.
  • Sankamallinen ohjainkahva softgrip-pintoineen ja akkupuukkosahan PRCS 10‑20V hyvin tasapainoinen laitegeometria tukevat optimaalista käsittelyä ja väsyttämätöntä työskentelyä jokaisessa työasennossa. Suuresta kumitartuntavyöhykkeestä etuosan käsisuojineen saa erityisen pitävän otteen jokaisessa työtilanteessa. Kätesi ovat hyvin suojatut ja voit silti pitää voimakkaasta sahasta turvallisesti kiinni lähellä terää ja ohjata tarkasti.

Ajankohtainen tarjoussuositus – akkupuukkosaha PRCS 10-20V

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään puukkosaha PRCS 10‑20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 126,96 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Puukkosahan PRCS 10-20V toimitetaan täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana pikalatauslaite (1 h) ja HCS-puusahanterä (6 TPI).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*