Edullisemmin loppuhiontaan asti – Trotec-merkkilatuisilla hiomatyökaluilla

Vasaroitu, sahattu, porattu. Nyt halutaan valmistella viimeistely. Sitä varten tarvitaan kauniita, tasaisia pintoja ja oikeastaan ainoa vaihtoehto niiden tuottamiseen on hiomalaite – Trotec tarjoaa ammattilaisten merkkilaatua kotikäyttäjille sopivaan hintaan. Esimerkiksi PBSS-sarjan nauhahiomakoneemme on ovat optimaalisia työkaluja suuripintaisten karkeiden rakenteiden nopeaan hiontaan. Tartu akkukäyttöiseen epäkeskohiomakoneeseen PESS 10-20V, kun on hiottava täydellisesti suuria pintoja ilman häiritsevää johtoa. Tai valitse hiomalaite kaikkiin tarkoituksiin – 3 in 1 -monitoimihiomakoneiden PMSS-sarjasta.

Ammattikäyttöön tarkoitetut nauhahiomakoneet ovat ideaalisia apuvälineitä, kun tarvitaan suurten puu-, muovi- tai metallipintojen nopeaa hiontaa, teroittamista, kiillottamista, puhdistamista tai purseiden poistamista – ja tietenkin ruosteen poistamista metallista. Kaikki PBSS-sarjan laitteet ovat ammattikäyttömahdollisuudesta riippumatta ilahduttavan yksinkertaisia käsitellä Niissä kaikissa on esimerkiksi automaattinen nauhan keskitys, joten nauha keskittyy itsestään laitteen käynnistyessä. Nauhan kulku voidaan lisäksi hienosäätää erikseen reunatonta hiontaa varten. Hiomanauhan vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, sillä laitteessa on integroitu kiristysvipujärjestelmä.

Kaikki PBSS-sarjan nauhahiomakoneet kiinnitetään mukana toimitetuilla puristimilla varmasti työpöytään ja kytketään lukkiutuvalla katkaisimella toimimaan jatkuvasti. Kaikissa on joko pölykeruukotelo tai pölypussi ja ulkoinen pölyn poistoimun liitäntä.

Ajankohtainen tarjoussuositus – Nauhahiomokone PBSS 10-600

Nauhahiomakoneessa on tehokas 600 W:n moottori sekä täydellinen voimansiirtojärjestelmä, hiomanauha on leveä ja muodot on suunniteltu huolellisesti, joten koneella voidaan poistaa materiaalia suurilta pinnoilta tehokkaasti, tasaisesti ja tarkasti. Projektin pääsee heti aloittamaan, sillä toimitukseen sisältää puun hiontaan tarkoitetun nauhan, jonka raekoko on 80. Voit käyttää PBSS 10-600:ssa myös kaikkia tavallisia hiomanauhoja, joiden koko on yleinen 75 x 457 mm.

Normaalisti 62,46 €, nyt vain 34,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – Nauhahiomokone PBSS 10-800

Kun käytät 800 watin nauhahiomakonetta PBSS 10-800, kaikki työt edistyvät nopeasti. Sen varmistavat verrattain suuri hiomapinta 76 x 120 mm sekä säätöpyörällä portaattomasti valittava nauhan nopeus 120 metristä/min (asento 1) 380 metriin/min (asento 6). Voit viimeistellä ongelmitta erittäin sileitä pintoja tai poistaa maksimaalisen määrän materiaalia. Mukana toimitaan puun hiontaan tarkoitettu nauha, jonka raekoko 80. PBSS 10-800:aan sopivat tietenkin kaikki yleiset 76 x 457 mm:n kokoiset paperihiomanauhat.

Normaalisti 72,89 €, nyt vain 44,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – Nauhahiomokone PBSS 10-900

Nauhahiomakone PBSS 10-900 poistaa maksimaalisesti materiaalia karkeasti hiottaessa ja työ etenee nopeasti myös viimeisteltäessä erittäin sileitä pintoja.Laitteessa on pitkäikäinen 900 watin moottori ja säätöpyörällä portaattomasti säädettävä nauhan nopeus 120 metristä/min (nopeus 1) 380 metriin/min (nopeus 6).Voit aloittaa käytön heti, sillä mukana toimitaan puun hiontaan tarkoitettu nauha, jonka raekoko 80. Laitteeseen sopivat tietenkin kaikki yleiset 76 x 533 mm:n kokoiset hiomanauhat.

Normaalisti 72,89 €, nyt vain 49,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V täydelliseen johdottomaan hienohiontaan

Tässä tulee kätevä hionnan ammattilainen, joka todistaa, että hyvän materiaalin poistotehon, täydellisen hiomajäljen ja ammattimaisen varustuksen ei tarvitse olla rahakysymys. Sillä uusi akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V tarjoaa saksalaisen merkkilaadun ja täydellisen varustelun edulliseen hintaan. Siksi se on ihanteellinen apuväline karheiden puupintojen, muovien, metallien tai tasoitteella ja maalilla käsiteltyjen kipsilevyjen ammattimaiseen hiontaan ilman voimankäyttöä. Ja 20 V 2 Ah:n Flexpower -monitoimiakkunsa ansiosta sitä voidaan käyttää myös paikoissa, joihin johdollisilla hiomakoneilla ei ole asiaa pistorasioiden puuttuessa.

Ajankohtainen tarjoussuositus – akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V

Akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V takaa vähäisen tärinänsä ansiosta tasaisen hiomajäljen. Samalla se mahdollistaa materiaaliin mukautetun työskentelyn ja hyvän materiaalin poistotehon. Tämän takaavat suhteellisen suuri hiomalaikka (pyöreä, Ø 125 mm), jossa on käytännöllinen tarrakiinnitysjärjestelmä, 3,2 mm:n epäkeskisyys ja optimaalisesti tasapainotettu voimansiirtojärjestelmä, joka siirtää tärinänvaimennetun työkalun tehon työstettävään pintaan kuudella portaattomasti säädettävällä kierrosluvulla (3 000 – 12 000 r/min). PESS 10-20V -hiomakoneessa voidaan luonnollisesti käyttää myös muita yleisiä tarrakiinnitteisiä hiomapapereita, joiden halkaisija on 125 mm.Ja kuten kaikki Trotec Powertools -työkalut, myös akkukäyttöinen epäkeskohiomakone tarjoaa maksimaalisen työturvallisuuden ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden!

Normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Helppo ja käytännöllinen – PMSS-sarjan 3 in 1 -monitoimihiomakone

Jokaiseen hiontatarpeeseen sopiva vastaus, sillä laitteet voi muuttaa muutamalla otteella tasohiomakoneeksi, epäkeskohiomakoneeksi tai deltahiomakoneeksi. Kolmen eri tavoin käytettävän, mukana toimitetun hiomalevyn yksinkertainen vaihto riittää. Sopivan hiomapaperinkin voi kiinnittää nopeasti ja ilman työkaluja, sillä kaikissa hiomalevyissä on tarrakiinnitys. Tasohiomalevyssä on lisäksi kiristin, joten voit käyttää tarvittaessa myös hiomapapereita, joissa ei ole tarrakiinnitystä. Laitteissa on kaksi käytännön mahdollisuutta pitää työpaikka pölyttömänä: Tukevan pölynkeruukotelon suodattimineen voi kiinnittää pikalukoilla laitteeseen ja irrottaa helposti tyhjennettäväksi. Laitteeseen voi liittää ulkoisen pölyn poistoimun – kaikki liitäntävarusteet sekä pölynkeruukotelo sisältyvät vakiotoimitukseen.

Ajankohtainen tarjoussuositus – monitoimihiomakone PMSS 10-220

Laitteen 220 W:n moottori pitää tehon tasaisena myös kuormitettuna, ja nopeuden voi valita portaattomasti 14 000 värähdyksestä 24 000 värähdykseen minuutissa. Voimapaketti toimii luotettavasti, ei hidastele kuormitettuna ja varmistaa siten jokaisen alusmateriaalin edellyttämän oikea työskentelyn.

Normaalisti 49,96 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Toimituksen sisältö: PMSS 10-220, laukku, pölynkeruukotelo, ulkoisen poistoimun sovitin, tasohiomalevy, epäkeskohiomalevy, deltahiomalevy ja kaksi hiomapaperiarkkia per levy (80 ja 240).

Ajankohtainen tarjoussuositus – monitoimihiomakone PMSS 11-220

Aina luotettavasti toimiva 200 W:n moottori. Moottori mahdollistaa tasaisena pysyvän tehon myös kuormitettuna ja portaattoman nopeuden valinnan 14 000 värähdyksestä 24 000 värähdykseen minuutissa.

Normaalisti 52,06 €, nyt vain 34,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

PMSS 11-220 toimitetaan laukussa, mukana pölynkeruukotelon, ulkoisen poistoimun sovitin, tasohiomalevy, epäkeskohiomalevy, deltahiomalevy ja kaksi hiomapaperiarkkia per levy (80 ja 240).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*