UUSI infrapunalämpölevy TIH 1100 S – vihdoin saatavana!

infrapunalämpölevy

Emmekö ole pitäneet hyvin varaamme? Olemme vasta saavuttaneet vuodenajan, jolloin auringon lämmittävä voima alkaa vasta hiipua, kun jo tarjoamme kustannuksiltaan edullisen vaihtoehdon kotiin: Lämpölevy TIH 1100 S on kuin aurinko, sillä lämpölevyn tuottama mukava suora lämpö perustuu infrapunasäteilyyn. Se ei lämmitä ympäristön ilmaa, vaan kaikkia huoneen kohteita – ihmisistä seiniin, kattoon, lattiaan ja kalusteisiin. Kohteet luovuttavat varastoitunutta lämpöä vähitellen.

TÜV on tarkastanut merkkilämpölevyn laadun. Lämpölevy soveltuu jokaiseen käyttötarkoitukseen – ja on täysin ongelmaton käsitellä, sillä liittäminen lähimpään pistorasiaan riittää. Seuraavat esimerkit näyttävät, kuinka voit käyttää infrapunalämpölevyä TIH 1100 S joustavasti ja monipuolisesti:

  • Asuintilojen lämmön lähde. Tilaa säästävästi seinälle asennettu lämpölevy on täydellinen pistemäinen lisälämmitin. Se tuottaa lämpöä paikoissa, joissa asukkaat tarvitsevat sitä – asuinhuoneissa, talvipuutarhassa tai kylpyhuoneessa.
  • Rakennuskuivain seinäpintojen nopeaan kuivaukseen. Sopivien seinämateriaalien infrapunalämmitys TIH 1100 S:llä saa aikaan lämpötilaeron, ja siitä seuraava kapillaarivaikutus siirtää kosteutta lämmitetyn seinäpinnan suuntaan. Seinästä voidaan poistaa lyhyemmässä ajassa paljon enemmän kosteutta kuin käytettäessä diffuusiota.
  • Työpaikan lämmitys varastossa tai verstaassa. TIH 1100 S:n infrapunapistelämmitys tarjoaa suuria lämpö- ja kustannusetuja kylmätiskien takana ja verstaissa tai suurissa halleissa. Valotekniikka siirtää 100 % lämmöstä työpaikkaan. Ympäristön ilma ei vaikuta lämpötehoon eikä hallin osia, joissa ei oleskella, ei tarvitse lämmittää kalliisti.
  • Asiakastilojen lämmitin. Kaasulla toimivia säteilylämmittimiä selvästi tehokkaampi infrapunalämpölevy TIH 1100 S on lattialla seisovana tai seinälle asennettuna optimaalinen pistelämmitysratkaisu myyntitiskeille ja terasseille tai myös ulkotupakointialueille.

Näin se käy

TIH 1100 S lämmittää tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti infrapuna-C-säteillä. Lämmön siirto valoaalloilla lämmittää kohteen suoraan ilman konvektiohäviötä  ja takaa maksimaalisen hyötysuhteen – 100 % käytettävästä sähköenergiasta muuttuu lämpötehoksi!

Ajattoman elegantin lämmityspuolen – jauhepinnoitettu metallipinta alumiinikehyksessä – taakse on integroitu kannatin, jolla TIH 1100S voidaan asentaa seinälle sekä vaaka- että pystyasentoon. Valinnaiset jalat mahdollistavat sijoittamisen lattialle, ja lisävarusteena saatavilla kiinnikkeillä laite voidaan asentaa tavallisiin asennustukiin.

Infrapunalämpölevy TIH 1100 S – joustavaa monipuolisuutta!

Hyödy ajankohtaisesta erikoistarjouksestamme: Tilaa jo tänään uusi infrapunalämpölevy TIH 1100 S normaalisti 299,95 €, nyt vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*