Ilmankuivain TTK 171 ECO yrityskäyttöön – vihdoin jälleen saatavilla!

Ilmankuivain

Saneeraus- ja rakennusala kysyi TTK 171 Ecoa niin paljon, että se myytiin väliaikaisesti loppuun – nyt tehokas yritysilmankuivain on jälleen saatavana. Sen kosteudenpoistoteho on suuri, siinä on ammattimainen kuumakaasuautomatiikka ja täydellinen siirtovaunurakenne, joten ilmankuivain on erityisen taloudellinen ja budjettia rasittamaton ratkaisu moniin yritysten kuivaustehtäviin.

Uskallamme ennustaa taas kerran, että TTK 171 ECO on tälläkin kertaa saatavana vain erittäin rajoitetun ajan. Sen vahvat edut viittaavat yksiselitteisesti nopean loppuunmyynnin suuntaan – vakuutu itse ammattilaisena tehokosteudenpoistajan ylivoimaisista ominaisuuksista. TTK 171 ECO

  • käyttää lamellikompressoria, joten sillä ylivoimaiset tehoreservit kosteuden poistoon. Laite sopii enintään 80 m² tai 220 m³ kokoisiin tiloihin, ja se poistaa kosteutta enimmillään 52 litraa vuorokaudessa. Sen kuumakaasuautomatiikka varmistaa suuren kosteudenpoistotehon jo 5 °C lämpötiloista esimerkiksi lämmittämättömissä tiloissa tai kylmillä rakennustyömailla.
  • toimii automaattisesti hygrostaatin ohjaamana. Aseta haluttu kosteusprosentti helppohoitoisesta ohjauspaneelista, jossa on digitaalinäyttö. Tavoitearvo ja mitattu arvo näytetään näytössä.
  • soveltuu optimaalisesti ammattimaiseen rakennusten kuivaukseen ilman valvontaa. Laitteessa on ulkoinen liitäntä kondensaatin poistoa varten – lisävarusteena pumppu. Käynnistyminen ja pysähtyminen voidaan ohjelmoida ajastimella. Ne tallentuvat muistiin, vaikka sähkö katkeaisi – mikä on mahdollista parhaallakin työmaalla.
  • soveltuu paikalliseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. Laitteessa on tätä varten erityinen puhallin, johon ilmaletku liitetään helposti adapteriyhteellä – sekin lisävaruste.
  • on suunniteltu vaativaan työmaamaaston, sillä siinä on hyvin suunniteltu ajovaunurakenne. Otetanko, tartuntasyvennykset ja suuret pyörät helpottavat laitteen kuljettamista jopa portaissa.

Ilmankuivain TTK 171 ECO – päästä nopeasti, poista kosteutta paremmin!

Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme ilmankuivain TTK 171 ECO normaalisti 577,15 €, nyt vain 399,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*