Konvektorit TCH 20 E ja TCH 22 E – jälleen saatavana!

konvektorimme

Nyt riitti paleleminen – ainakin kotona: Trotecilla on siihen elegantteja ratkaisuja, kuten jälleen saatavana olevat konvektorimme TCH 20 E ja TCH 22 E. Pienet sähkölämmittimet ovat optimaalinen lämmitysratkaisu ja todella ihanteellinen tilapäiseen tai lisälämmitykseen. Laitteet varmistavat nopean, miellyttävän lämmön, ovat erittäin mukavia käsitellä ja superedullisia hankkia.

Sähkölämmittimemme ovat ykkösvaihtoehto tiloihin, talvipuutarhoihin ja kellareihin, joita ei ole yhdistetty keskuslämmitykseen. Näin helppoa se: Liitä vain laitteiden kaapeli pistorasiaan, valitse haluamasi lämpötehon ja lämpö alkaa virrata! Nerokas ratkaisu, jolla on muitakin etuja: Konvektorien TCH 20 E ja TCH 22 E

  • sähkövirran kuumentamat langat lämmittävät konvektoreihin sisään virtaavan kylmän ilman. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Luonnollinen virtaus saa ilman kiertämään tasaisesti huoneessa.
  • jopa 2 000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Tehovaihtoehtoja on kolme: 750 W, 1 250 W ja 2 000 W. Huoneilma lämpenee täysin hiljaisesti. Integroitu ylikuumenemissuoja varmistaa turvallisen toiminnan.
  • portaaton termostaatti säätää lämpötehon halutuksi. Kun valittu lämpötila on saavutettu, laitteiden virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila laskee jälleen – energiaa säästyy. Laitteiden termostaattisäätö mahdollistaa käytön myös pakkasvahtina.
  • kantokahvat helpottavat keveiden laitteiden siirtoa tilasta toiseen – ja suuret jalat pitävät laitteen varmasti pystyssä. Konvektoreissa on lisäksi takana integroidut ripustimet, joten laitteet voidaan asentaa myös seinälle.

TCH 22 E  sisältää erikseen kytkettävän turbopuhaltimen ja ajastimen

TCH 22 E:ssä on erikseen kytkettävä turbopuhallin, joka nopeuttaa ilman kiertoa – ihanteellinen kylmien huoneiden nopeaan alkulämmitykseen tai tuuletukseen. Laitteessa on myös ajastin, jolla voidaan ohjelmoida yksilöllisiä lämmitysjaksoja 15 minuutista 24 tuntiin.

TCH-sarjan konvektorit – miellyttävää lämpöä nopeasti

Tartu tarjouksenne ennen kuin toiset ehtivät: Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

  • konvektori TCH 20 E, normaalisti 34,95 €, nyt vain 19,94 €
  • konvektori TCH 22 E, normaalisti 44,95 €, nyt vain 24,94 €

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*