UUSI ilmastointilaite PAC 4100 E – kesä voi tulla!

pac4100E

Uusi ilmastointilaitteemme PAC 4100 E on viimeinen toimitettavissa sopivasti kesäisen viikon aikana. Sillä onnistuu tehokkaasti kookkaiden asuntojen, työhuoneiden ja toimistojen jäähdyttäminen ulkolämpötilasta riippumatta. Jos tilaat mobiilin tehopakkauksen vielä tällä viikolla, säästät oikein kunnolla!

Uusi 4,1 kW tehoinen ilmastointilaitteemme PAC 4100 E tuottaa käden käänteessä virkistävää viileyttä jopa 54 m² kokoisiin kuumentuneisiin huoneisiin, vaikka lämpötila on lähes 40 astetta. Laitteen energiatehokkuusluokka on A, joten se kuluttaa vähän sähköä, ja siinä on lisäksi muita virtaa säästäviä toimintoja. Ja: PAC 4100 E paitsi jäähdyttää, myös poistaa kosteutta ja tuulettaa automaattisesti, tuloksena mukava sisäilmasto. Huippulaite kesän lämpötilaennätysten varalle!

Näin se käy

Vain muutama vaihe riittää ilmastointilaitteen PAC 4100 E kokoamiseen heti käyttövalmiiksi. Laitteen toimintoja jäähdytyksestä lämpötilan esivalintoineen kosteuden poistoon – enintään 1,6 litraa tunnissa – ja kolminopeuksiseen tuuletukseen voidaan säätää pitkälle kantavalla infrapunakaukosäätimellä tai laitteen mukavasta ohjauspaneelista. PAC 4100 E:n hygrostaattisesti ohjattu automatiikka valitsee jatkuvassa käytössä optimaalisen toiminnan, jolla saavutetaan haluttu huoneilmasto. Jos ilmastointilaitteen halutaan toimivan tiettyinä aikoina, esimerkiksi iltaisin, sen käynnistyminen ja pysähtyminen voidaan ohjelmoida ajastimella, mikä säästää sähköä.

Ilmastoihmeessä PAC 4100 E on energiatehokkuutta parantava toiminto. Veden täyttäminen laitteen sivun täyttösuppilon kautta riittää, ja siten jo muutenkin säästeliäs ilmastointilaite säästää vielä lisää energiaa.

Puhdistamista varten helposti irrotettava suodatin poistaa sisäilmasta nukan, pölyn ja eläinten karvat. Kuivattaessa ja jäähdytettäessä kertyvä kondensaatti johdetaan integroituun säiliöön. Laitteeseen voidaan myös liittää kiinteä kondensaatin poistoputki.

Herkästi pyörivät rullat ja ergonomisesti muotoillut otesyvennykset helpottavat siirtämistä esimerkiksi makuuhuoneesta olohuoneeseen. Kätevä kaapelilokero yksinkertaistaa säilyttämistä, kun laitetta ei tarvita.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kolme toimintatapaa jäähdytys, kosteuden poisto ja tuuletus
  • sähköä säästävä energiatehokkuusluokka A
  • suuri jäähdytysteho 4,1 kW
  • energiaa säästävä ajastintoiminto
  • Energiatehokkuuden parannustoiminto

Ilmastointilaite PAC 4100 E – pitää pään kylmänä ennätyshelteelläkin!

Hyödy ennakkotilausedustamme viikon loppuun mennessä: Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 4100 E normaalisti 677,26 €, nyt vain 599,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*