Sähkölämmitin TDS 10 M – pitää jalat lämpiminä grillattaessa!

tds10m

Oletko sinäkin aloittanut jo grillauskauden? Kun istut pöydässä, etkö tunnekin silloin tällöin vilunväristyksiä? Ja, käsi sydämellä, onko muillakin vierailla samoja tuntemuksia? Silloin puuttuvat ivailevat kommentit, kuten ’Mukavan varjoisa paikka’ tai ’Otan hehkuviiniä pihvini kanssa!’ Kun tunnelma viilenee havaittavasti samaan tahtiin, kun lämpötila laskee, sinun on aika tehdä joitain viileyttä vastaan: uudella keraamisella lämmittimellä TDS 10 M …

Makkarankääntäjä touhuaa grillin ympärillä, joten pienin viilentyminen ei haittaa, Sen sijaan kaikki muun ruoan odottajat tuntevat, kuinka kylmyys ryömii hitaasti jalkoja pitkin ylöspäin ja latistaa pian tunnelman. Ennen kuin ensimmäiset nenäliinat kaivetaan esiin nenänpään tippojen kuivaamiseksi ja puheenaiheet alkavat liittyä ”kevätkylmettymiseen”, sinun kannattaa korjata tilanne ja ajoissa etukäteen tilattu keraaminen lämmitin TDS 10 M käyttöön. Pieni sähkölämmittimemme tuottaa viipymättä miellyttävää lämmintä ilmaa – ja kylmät jalat voidaan unohtaa!

Näin se käy

TDS 10 M vakuuttaa jopa 2 kW lämmitystehollaan ja meluttomuudellaan. Laitteessa käytetään vastuslankojen tilalla pitkäikäistä keraamisia PTC-vastuksia, jotka lämmittävät ilmaa erittäin nopeasti noin 65 °C. Keraaminen PTC-vastus säätää tehoa automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan ja suojaa ylikuumenemiselta. Lämpimän ilmavirran lämpötila voidaan säätää integroidulla termostaatilla portaattomasti haluttuun lämpötilaa. Toisin kuin vastuslankalämmittimet keraaminen lämmitin ei polta pölyä eikä siten kuormita ilmaa ylimääräisellä lentopölyllä – todellinen etu muillekin kuin allergikoille!

Neljä hyvää etua:

  • kaksiportainen lämpötilan säätö
  • integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • ylikuumenemissuoja sekä lämpösuojattu puhallinmoottori
  • keraaminen PTC-lämpövastus

Sähkölämmitin TDS 10 M – istu lämpimästi, älä tärise lämpimäksi!

Jatka mukavaa grillausta, vaikka ulkona on kaiken aikaa viileämpää: Tilaa sähkölämmitin TDS 10 M jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 48,36 €, nyt vain 19,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*