Hienoja aromeja

luftentfeuchterfleischreifung

Naudanlihan laatu on ratkaiseva Dry Aged Beefin valmistuksessa. Raakakypsennykseen käytettävien tilojen tekniikan on myös täytettävä vaatimukset sataprosenttisesti. Kypsytystilojen lämpötilan on oltava oikea ja kosteutta on poistettava jatkuvasti. Tehokkaat TTR-sarjan adsorptioilmankuivaimet Trotecilta takaavat tasaiset ilmasto-olosuhteet. Kestävät, vähän huoltoa tarvitsevat ja joustavasti konfiguroitavat laitteet varmistavat parhaan laadun ja lihan arvokkaiden aromien säilymisen. Paras maku vaativille asiakkaille. Taatusti!

Hienoja aromeja

Amerikkalaiset sen aloittivat: Erityisellä tavalla pitkään kypsytetty naudan sisäpaisti merkitsee juhlaa erityisen vaativille herkkusuille. Raakakypsytytetty liha, niin kutsuttu Dry Aged Beef, on ollut kulttiruokaa Yhdysvalloissa jo vuosikymmenten ajan. Täälläkin herkuttelijat innostuvat nykyään hienojen pihvien jäljittelemättömän voi-pähkinämäisestä aromista ja intensiivisestä makukokemuksesta. Yhä useammat lihantuottajat ottavat kuningasluokan lihan valikoimaansa. Palvelua haluavat muutkin kuin asiakkaat. Kuuluminen tähän gourmet-liigaan on valmistajille samalla liikekilpi.

Tarkka kypsytysprosessi

Heräävätkö makunystyräsi, kun ajatteletkin raakakypsytettyä lihaa? Luonnollisesti! Tiedät myös: Tällaisesta lihasta kannattaa maksaa suuri kilohinta. Onhan luvassa puhdas makuelämys. Murea, mehukas liha ja sen erityinen aromi valmistuu aikaa ja vaivaa vaativalla menetelmällä, raakakypsyttämällä. Silloin on täytettävä joitakin edellytyksiä. Esimerkiksi lämpötilan on oltava tasaisesti lähellä jäätymispistettä. Kypsytystilan kosteuden on oltava jatkuvasti noin 60 prosenttia. Naudanlihaa riiputetaan tällaisessa ilmastossa pitkään. Rib Eye ja Roastbeef tarvitsevat 21 – 28 päivää ja filee seitsemän päivää kypsyäkseen optimaalisesti. Lihan painosta häviää tänä aikana yli kolmasosa, sillä siitä poistuu lihasnestettä. Ulompi kerros muuttaa samalla mustaksi ja homeiseksi. Lihakauppias leikkaa lopuksi hienon lihan sisäosasta.

Parasta tekniikkaa vaativille herkkusuille

Miten saavutetaan kypsytyshuoneen optimaalinen ja pysyvä ilmastointi, jotta naudanlihasta saadaan paras aromi? Lupaamme sinulle: Dry Aged Beef ei vaadi taikuutta – kun käytät Trotectin luotettavaa tekniikkaa. Trotec-ryhmän TTR-sarjan suorituskykyiset ja tehokkaat adsorptioilmankuivaimet takaavat kypsytystilojen jatkuvasti optimaalisen ilmaston. Voit valita mobiileista TTR-ilmankuivaimista ja kiinteästi asennettavista ilmankuivaimistaTTR-sarjasta. Ota selville, mikä malli täyttää vaatimuksesi parhaiten.

Suorituskykyinen ja moderni

Optimaalinen ilmasto, aina. Voit luottaa lihan raakakypsytyksen parhaisiin tuloksiin. Kiinteät ilmankuivaimet soveltuvat ennen kaikkea jatkuvaan käyttöön kypsytystilassa. Esimerkki: ilmankuivain TTR 2000 hygieenisessä ja korroosion kestävässä jaloteräskotelossaan. Sen kosteudenpoistoteho on satoja kiloja päivässä. Se on paljon muutakin Se on – samoin kuin kaikki sarjan mallit – kehitetty korkeimpien laatuvaatimusten mukaan Saksassa, se toimii ehdottoman luotettavasti matalissakin kastepistelämpötiloissa ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Se lukuisat varustevaihtoehdot mahdollistavat tarkan sovittamisen yksilöllisiin tarpeisiisi. Todella monipuolinen ilmankuivain, erityisesi hygieniaa edellyttäviin kohteisiin.
Joustaviin käyttökohteisiin suosittelemme mobiilia ilmankuivainta, jonka hygieniaominaisuudet ovat hyvät. Valitse jaloteräksinen TTR-ilmankuivain, kuten TTR 250. Tilaa säästävä, korroosionkestävä ja tehokas mobiili ammattilainen varmistaa parhaan Dry Aged Beef -laadun, jota arvostetaan.

Hyvä neuvomme ei maksa paljon

Mikä malli sopii sinun käyttöösi? Jos tarvitset apua sopivan ilmankuivaimen valinnassa tai kapasiteetin laskennassa, Trotec-teollisuuspalvelun asiantuntijat auttavat aina. Odotamme sinua!

Vihje tilapäiseen käyttöön: TKL-vuokrakeskus!

Haluatko ensin kokeilla Dry Aged Beefin valmistusta tai etsitkö sopivaa tekniikkaa? Kokeile meitä. Mobiileja TTR-adsorptiokuivaimia on saatavilla TKL-vuokrakeskuksessa. Parasta laatua, edulliset vuokrahinnat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*