UUSI ilmastointilaite PAC 4100 E – innovatiivinen 3 in 1 laite jälleen saatavana!

ilmastointilaitteiden

Menneen viikon helleaalto johti myös kuumeiseen jäähdytyksen –ja siten ilmastointilaitteidemme – kysyntään. Uusi siirrettävä tehopakettimme PAC 4100 E oli erityisen kysytty ja tilapäisesti loppuun myyty. Ihmekö tuo, sillä onhan laitteessa kuitenkin jäähdytystoiminnon lisäksi kosteudenpoisto- ja tuuletustoiminto. Niinpä se tuottaa ihmeellisen mukavan sisäilmaston – kunhan se on saatavana, kuten nyt.

Lähes kaikki meteorologit ennustavat perinteistä intiaanikesää. Siitä riippumatta, kuinka lämmintä ulkona on, PAC 4100 E jäähdyttää tehokkaasti suuret asunnot, vastaanotto- ja toimistotilat – sillä laitteen kuuluu sähköä säästävään energiatehokkuusluokkaan A. Siis hyviä syitä tutustua uuteen ilmastointilaitteeseen: PAC 4100 E …

  • sisältää suorituskykyisenä 3 in 1 -laitteena jäähdytystoiminnon lisäksi täysautomaattisen kosteudenpoisto- ja tuuletustoiminnon. 4,1 kW tehoinen ilmastointilaitteemme tuottaa käden käänteessä virkistävää viileyttä jopa 54 m² kokoisiin kuumentuneisiin huoneisiin, vaikka lämpötila on lähes 40 astetta. Kosteudenpoistoteho enintään 1,6 litraa tunnissa, ja puhaltimen nopeuksia on kolme, joten ilmastointilaite tuottaa kaikin puolin hyvinvointia edistävän ilmaston.
  • toimii hygrostaatin automaattisesti ohjaamana optimaalisesti, kunnes haluttu sisäilmasto saavutetaan. Voit valita toimintatilan – jäähdytys, kosteudenpoisto sekä – tuuletus – joko pitkälle kantavalla infrapunakaukosäätimellä tai suoraan laitteen mukavasta ohjauspaneelista. Ajastin mahdollistaa aikaohjatun, energiaa säästävän käynnistyksen ja pysäytyksen.
  • puhdistaa suodattimellaan ilmasta nukan, pölyn ja eläinten karvat. Suodatin voidaan poistaa helposti puhdistettavaksi. Kosteutta poistettaessa tai ilmastoitaessa muodostuva kondensaatti kerätään integroituun säiliöön – johon voidaan tarvittaessa pysyvä kondensaatin poistoletku.
  • on helppo siirtää paikasta toiseen. Herkästi pyörivät rullat ja ergonomisesti muotoillut otesyvennykset helpottavat siirtämistä esimerkiksi makuuhuoneesta olohuoneeseen. Kätevä kaapelilokero yksinkertaistaa säilyttämistä, kun laitetta ei tarvita.

Ilmastointilaite PAC 4100 E – uusi 3 in 1 -laite huolehtii miellyttävästä sisäilmastosta!

Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 4100 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 399,95 €, normaalisti 649,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*