Näe tarkasti auton kaikkiin kulmiin

videoskooppi

Oletko mobilisti? Tai sykkiikö sydämesi uudelle urheilulliselle autolle, jonka olet hankkinut? Uudet ajoneuvot ovat luonnollisesti paremmin käsiteltyjä ja sitten suojassa sään vaikutuksilta. Sekä historiallisiin ja harrasteajoneuvoihin että uusin malleihin pätee sama ohje: Silmät auki! Erityisesti korin piiloon jäävissä kulmissa vaarana on ruostuminen. Seuraukset voivat olla erittäin kalliita. Siksi kannattaa hankkia Trotecin videoskooppi kotiin tai korjaamoon. Laadukkailla laitteilla voit tutkia korin piilevät kohteet. Voit myös tutkia auton moottoritilan tarkasti – kurkottelematta! Videoskooppi on paitsi käytännöllinen myös säästää rahaa. Kerromme mielellämme., miten se käy.

Rakkaan auton hoitaminen vaatii sormituntumaa. Erikoismallien ystävät – sekä historiallisten että dollarihymyjen tai uusien autojen – tietävät sen. Kiillottaminen ja satunnaiset korjaukset eivät kuitenkaan rakkaan ajokin hoitamiseen ja sen arvon säilyttämiseen. Oletko innokas harrastelija tai ammattiasentaja? Silloin tiedät varmasti, että kahteen seikkaan on kiinnitettävä erityistä huomiota: kosteuteen ja varsinkin korin alaosan ja moottoritilan puutteiden tunnistamiseen. Kosteus asettuu mielellään korin piiloon jääviin kulmiin, jossa se voi paljastuttamatta aiheuttaa valtavia vahinkoja. Moottoritilan pienet viat voivat vaatia kalliin korjaamokäynnin, ellei niitä tunnisteta ajoissa. Suuret seurausvahingot ja korjauskustannukset voidaan välttää käyttämällä nykyaikaista tekniikkaa.

Tunnista puutteet ajoissa

Jos maalit ja suojalakat eivät ulotu perimmäiseen pieneen kulmaan, jos ruostetta alkaa muodostua tai moottorin tai korin piilevän paikan vaurio alkaa kehittyä, on korkea aika tutkia vaaran kohteet säännöllisesti. Jos haluat tehdä sen ongelmitta ja sataprosenttisen ammattimaisesti, annamme vihjeen: ammattikäyttöön tarkoitettu videoskooppi Trotecilta. Kun käytät laadukkaita välineitä, yksikään yksityiskohta ei jää huomaamatta, ja saat nopeasti ja mukavassa asennossa optimaalisesti valaistuja tarkastuskuvia. Katso itse!

Paras silmämääräinen tarkastus

Esimerkiksi videoskooppi BO21 Trotecilta on erinomainen tapa tarkastaa ajoneuvot silmämääräisesti. Malli mahdollistaa perimmäisenkin kulman nopean ja tarkan optisen tarkastuksen. Taipuisaan joutsenkaulasondiin on integroitu vedenpitävä värikamera, jolla näet auton korin kaikkiin onteloihin ja kulmiin sekä moottorin sisälle. BO21:n neljän tehokkaan LEDin tuottama valo antaa optimaaliset tarkastuskuvat, jotka näkyvä laadukkaassa LED-värinäytössä. Näet pienimmätkin yksityiskohdat: Kuvaa voidaan kääntää 180 astetta, joten laitteella näkee kaikkialle, ja joutsenkaula antaa mahdollisuuden seistä lähes pystyasennossa.

Videoskoopin BO21 erityisen käytännöllisiä ominaisuuksia:  

  • taipuisa joutsenkaulasondi ja vedenpitävä kamerapää
  • nopea ja helppo käsittely
  • kuvien optimaalinen laatu – neljän tehokkaan LEDin tuottama säädettävä valo
  • suuri valikoima lisävarusteita yksilölliseen käyttöön

Hanki tarjoushintaan verkosta

Trotecin verkkomyymälässä on erilaisia videoskooppeja yksilöllisiin tarpeisiisi. Lisäksi hyvä uutinen rahaa arvostaville: Videoskooppi BO21 maksaa nyt vain 129,95 euroa, normaalisti 164,95 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*