Ilmankuivain TTK 350 S yrityskäyttöön – vihdoin jälleen saatavilla!

 Yritysilmankuivain

Hyvä säästöuutinen kaikille rakennus- ja saneerausyrityksille, jotka ovat kiinnostuneita budjettia rasittamattomista ilmankuivainratkaisuista tinkimättä tuotteen laadusta. Yritysilmankuivain TTK 350 S on palannut ja vihdoin jälleen saatavana. Kehitys, muotoilu ja valmistus ovat 100 % Trotecin. Lujan laitteen ulkonäkökin antaa vaikutelman, että se selviää 100 %:sesti kaikista sille osoitetuista tehtävistä.

TTK 350 S:n suoritusarvot puoltavat ensivaikutelman oikeutusta. Laitteen 1,3 kW kiertomäntäkompressorin ja enintään 1000 m³/h puhaltavan puhaltimen järkevä yhdistelmä poistaa vuorokaudessa jopa 70 litraa kosteutta ilmasta. Mikä parasta, sen ammattimainen kuumakaasusulatusautomatiikka takaa tehokkaan kosteuden poiston jo pienissä 5 °C ja suuremmissa lämpötiloissa – ilman toisten sulatusjärjestelmien aikaa vaativia sulatustaukoja, jolloin kosteutta ei poisteta lainkaan.

Näin se käy

Tehokkaasti kosteutta poistavassa TTK 350 S:ssä on automaattinen hygrostaattiohjaus, joka käynnistää ja pysäyttää laitteen. Jatkuva käyttökin on mahdollinen. Ilmankuivaimessa on vakiona ulkoinen liitäntä kondenssin poistoon, joten sitä voidaan käyttää myös pitkään valvomatta – esimerkiksi rakennustyömailla tai suurissa saneerauskohteissa.

Muita erittäin kestäväksi ja pitkäikäiseksi suunnitellun TTK 350 S:n ammattimaisia ominaisuuksia ovat muovilla pinnoitettu metallikotelo sekä vankka siirtovaunurakenne, jonka otetanko ja suuret kuljetuspyörät maksimoivat siirrettävyyden. Käyttökytkimiä ja säiliön täyttöasteen varoitusvaloa peittävä kansi suojaa pöly ja roiskevedeltä, ja hygrostaatin urallinen säätönuppi suojaa kytkimen asennon muuttamiselta vahingossa. Yritysilmankuivaimeen saa lisävarusteena myös käyntituntilaskurin tai käyntitunnit ja kilowattitunnit mittaavan kaksoislaskurin,

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • luja muovipinnoitettu metallikotelo
  • tukeva siirtovaunurakenne

Ilmankuivain TTK 350 S – toiminnassaan 100 % ammattilainen!

Varmista tämän ammattiavustajan tuki: Tilaa jo tänään yritysilmankuivain TTK 350 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 827,05 €, nyt vain 599,95 € sis. alv.. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*