UUSI ilmastointilaite PAC 3550 Pro – vihdoin toimitettavissa!

pac3550pro

Nyt niitä saa – ilmastointilaitteemme PAC 3550 Pro on viimeinen tullut ja valmis toimitettavaksi. Tämä uusi ilmastointilaite on täydellinen keino pitää seuraavien hellepäivien painostava kuumuus poissa talosta ja asunnosta. PAC 3550 Pron innovatiivisella kaksiletkutekniikalla saavutetaan noin 25 % tehokkaampi jäähdytys kuin yksiletkuisilla ilmastointilaitteilla – ja virtaa kuluu vähemmän, sillä laite kuuluu parhaaseen energiatehokkuusluokkaan A.

Yksiletkuteniikkaa käyttävät ilmastointilaitteen saavat kehittävät puhaltaessaan ilmaa ulos alipaineen huoneeseen, jolloin lämmintä ulkoilmaa pääsee virtaamaan takaisin. Jäähdytysteho on pienempi ja veto tuntuu epämiellyttävältä. Uudessa ilmastointilaitteessamme PAC 3550 PRO on kaksi ulos johdettavaa letkua, joista toista käytetään raittiin ilman imemiseen. Ilmastointilaitteen tehokkuus on jopa 25 % suurempi, tavoitelämpötila saavutetaan nopeammin ja jäähtynyt sisäilma jakautuu paremmin viereisiinkin huoneisiin. Laitteen jäähdytysteho on 3,5 kW, joten se alentaa enintään 45 m² huoneiden lämpötilan ilahduttavan nopeasti.

Näin se kä

PAC 3550 Pro on käyttövalmis vain muutamalla käden liikkeellä. Anturin ohjaama automatiikka tunnistaa huoneen jäähdytyksen tai tuuletuksen tarpeen. Senkolminopeuksinen puhallus ja säädettävät virtauslamellit helpottaa viileyden jakamista koko huoneeseen. Laite myös suodattaa ja kuivaa samalla, joten saat nopeasti virkistävän sisäilmaston.

Laitteen älykäs ohjaus lisää myös hyvinvointiaikaa, sillä asetukset, kuten käyttötapa, puhaltimen nopeus, tavoitelämpötilan sekä PAC 3550 Pro ajastettu käynnistys ja pysäytys voidaan säätää joko sen ohjaustaulusta tai infrapunakaukosäätimellä. Kondensaatti kertyy integroituun vesisäiliöön, jonka tyhjentämisen tarpeesta ilmoitetaan LED-varoitusvalolla. Laitteeseen voidaan myös liittää kondensaatin poistoputki pysyvää jatkuvaa käyttöä varten. Kumpikin ilmansuodatin voidaan irrottaa helposti puhdistettavaksi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kaksiletkutekniikalla noin 25% suurempi tehokkuus
  • energiatehokkuusluokka A
  • jäähdytysteho 3,5 kW
  • kolme toimintatapaa jäähdytys, tuuletus ja kosteuden poisto

PAC 3550 Pro – pääsi pysyy kylmänä!

Tilaa ilmastointilaite PAC 3550 Projo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 593,90 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vihjeemme: Käytä mukana toimitettavan letkuyhdistelmän kiinnittämiseen erikseen myytävää ikkunatiivistettä AirLock 200. Se estää ikkunaläpiviennin kylmähäviöt, ja kaikenlaiset letkut voidaan kiinnittää sillä ikkunaan. Saat ikkunatiivisteen AirLock 200 säästöpakettina vain 10 € lisähintaan, kun se maksaa normaalisti 41,63 € sis. alv.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*