Riistan jäljillä

beobachtungvonwildtieren

Säänpitävät vaatteet, kiikari ja paljon kärsivällisyyttä. Niitä kaikkia tarvitaan riistaa seurattaessa. Liikutpa metsässä ja pelloilla metsästäjänä, riistanhoitajan tai riistaa laskemassa, nyt voit täydentää varusteitasi tehokkaasti, jotta saavutat nopeasti tuloksia. Kuljeta lämpökuvakameraa aina mukanasi. Infrapunakuvista havaitset riistaeläimiä, vaikka näkyvyys on huono tai on täysin pimeää. Trotec todistaa sen lämpökuvakameralla IC080LV.

Riistan jäljillä

Jos olet joskus tarkkailemassa eläimiä, tiedät, millaisia elämyksiä luonto tarjoaa. Etsit eläimiä aamuvarhain, kun pellot ja aukot ovat sumun vallassa. Voit nähdä, kuinka luonto ja eläimet heräävät yön hiljaisesta pimeydestä Luontokuvaajat, metsästäjät ja riistanhoitajat, jotka huolehtivat riistakannasta tai yksinkertaisesti nauttivat harrastuksestaan, ovat hekin yhtä luonnon kanssa. Kuulutko sinä joukkoon? Mainiota! Silloin tiedät, kuinka henkeä salpaavia kokemukset ovat. Aina ei kuitenkaan ole aikaa odottaa loputtomasti, kunnes eläin näyttäytyy. Riistaeläimet ovat erityisen viekkaita. Ne yleensä piiloutuvat tiheään kasvustoon ja liikkuvat pimeän turvin. Turkin värit ovat lisäksi usein sopeutuneet ympäristöön, joten eläinten havaitseminen on vaikeaa jopa päivällä. Silloin tarvitaan kärsivällisyyttä. Tai on turvauduttava Trotecin tukeen. Tehokkaat lämpökuvakamerat moninkertaistavat havaintomahdollisuudet.

Tarkka silmäsi – IC080 LV Trotecilta

Riistalaumat tai yksittäiset eläimet, jotka ovat pitkän kasvuston seassa: Lämpökuvakameralla IC080LV näet jokaisen eläimen. Infrapunakamera tuottaa nimittäin yksityiskohtaisia kuvia, joista eläimet erottuvat hyvin, koska niiden ruumiinlämpö on korkea. Tehokas kamera tarjoaa etuja, jotka kannattaa ottaa huomioon: Se on kätevä, tarkka ja kestävä – ja kohtuuhintainen.

Metsään ja pellolle

Lämpökuvakamera IC080LV on ihanteellinen seuralainen, kun lähdet metsäpalstalle tai pellon pientareelle ja kierrokselle luontoon. Innovatiivinen kamera tuottaa teräviä lämpökuvia huonoissakin olosuhteissa. Sen takaavat 1,1 mrad geometrinen erottelukyky ja suuri 384 x 288 infrapunasensori, jossa on yli 110 000 riippumatonta lämpötilan mittauspistettä. Liikkuva 3,5″ LCD-näyttö tekee kamerasta joustavan käyttää. Ammattimaista luonnon dokumentointia ja eläinten tarkkaa paikannusta varten ovat käytettävissä esimerkiksi integroitu digitaalikamera ajantasaiseen kuvaukseen sekä kuvausvalo. Pienimmätkin lämpötilan muutokset mitataan ajantasaisesti, ja ne antavat selvän vihjeen eläimen paikasta. Eläinten liikkeet saadaan esitettyä erityisen selvästi DuoVision-toiminnolla, joka yhdistää infrapuna- ja valokuvat – sekin on vakiovaruste! DuoVision-kuvat voidaan luonnollisesti tallentaa, jolloin kaikki yksityiskohdat ovat käytettävissä jahdin jälkeen tai riistakannan dokumentointiin.
Lisäominaisuus, joka antaa lisäarvoa jokaiselle dokumentoinnille tai riistan tarkkailulle: Kommentoi kuvia. Käytä kuulokemikrofonia puhekommenttien liittämiseen lämpökuviin.

IC080LV:n edut tiivistettynä:

  • erittäin suuri geometrinen erottelukyky
  • tehokas kuvasensori
  • EU:ssa valmistettua parasta laatua
  • integroitu digitaalikamera valokuvaukseen
  • tehoakku
  • lisävarusteena Bluetooth-yhteys puhekommentointiin kuulokemikrofonilla
  • integroitu muistikortti paikka tallennustilan laajentamiseen

IC080LV toimii tarkasti. Se on myös erittäin kestävä. Erittäin kuormitusta kestävä kumisuojavaippa suojaa laitetta muutenkin kuin putoamisilta ja kolhuilta. Kamera on optimaalisesti suojattu myös erittäin kosteissa olosuhteissa, esimerkiksi sumussa tai sateessa, samoin erittäin pölyisessä ympäristössä.

Hanki lämpökamera muutamalla klikkauksella

Voit hankkia uuden infrapunakameran IC080LV milloin hyvänsä Trotec-verkkokaupasta – ja nyt vielä erityisen edullisesti. Laadukas kamera maksaan vain 3498,99 euroa, normaali hinta on 6193,80 euroa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*