TTR-ilmankuivaimet – tilauksesta räätälöity erikoisvalmistus

sonderloesungen-ttr

Teollisuuden käyttöön suunnitellut TTR-sarjan suurtehoilmankuivaimet takaavat tehokkaan jatkuvan kosteuden poiston myös matalissa kastepisteissä. Kaikki laitteet voidaan jo vakiomallina konfiguroida erilaisilla varusteilla ongelmitta eri käyttövaatimuksia vastaaviksi. Valmistamme tilauksesta myös yksilöllisiä ratkaisukonsepteja – yrityksesi tarpeisiin täsmällisesti sovitettua TTR-laitteista.

Trotec suunnittelee jokaisen TTR-sarjan laitteen, jotka valmistetaan Saksassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaan. Kaikissa TTR-laitteissa on jo vakiona lukuisia toimintoja, jotka takaavat luotettavan toiminnan, helpon käytön ja pitkän käyttöiän. TTR-adsorptioilmankuivaimissa on sisäinen lämmön talteenotto, niiden kuormitettavuus ja suorituskyky ovat suuret, sillä on erityiset sorptioroottorit, joten ne lukeutuvat luokkansa taloudellisimpiin laitteisiin.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja valmistavat lisäksi vaativia TTR-erikoismalleja, joiden osat on sovitettu yksilöllisiin teollisuuden ratkaisuihin. Sinunkin yrityksesi voi hyötyä asiantuntemuksestamme ja vuosikymmenten läheisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa lähes kaikilla teollisen tuotannon aloilla. Räätälöidyt TTR-ratkaisukonseptit lääke-, auto– ja puolijohdeteollisuuden alalta ovat joitakin esimerkkejä siitä, kuinka paljon voit hyötyä tietotaidoistamme.

  • TTR-ilmankuivainten hygieniamallit

Erityisesti elintarvike— tai lääketeollisuuden käyttöön olemme konfiguroineet ilmankuivainten erikoismalleja asiakkaiden tilauksesta. Ne täyttävät erittäin korkea hygieniavaatimukset, ja niissä on standardivarustevaihtoehtojen lisäksi mahdollisimman paljon bakteriostaattisia materiaaleja. Kotelo on valmistettu yksinomaan jaloteräksestä, sen ja erityinen korroosiovapaa sorptioroottori, kyllästetty kuituhuopa ja sen kuumaregenerointi yli 120 °C takaavat mahdollisimman varman hygieenisen ympäristön. Kuiva-ainegramman pinta-ala on yli 700 neliömetriä, joten roottorin adsorptiokyky on suuri, kuiva-ainetta ei vapaudu lainkaan ja laite selviää myös ilmasta, joka on kosteuden kyllästämää.

  • TTR-ilmankuivaimilla LABS-/PWIS-vapaata kuivaa ilmaa

Toimitamme autoteollisuudelle ja maalaamoille toimitamme tilauksesta TTR-adsorptioilmankuivaimiamme LABS-vapaina erikoismalleina, joiden erikoisroottorit valmistetaan ehdottoman silikonittomina. Ilmassa kulkeutuvat, maalin kostuttamista häiritsevät aineet (LABS), kuten silikonit tai tietyt öljyt häiritsevät nimittäin tasaista kostumista ja voivat johtaa maalikerroksen pistemäisiin vaurioihin. Tästä pestävästä, ruostumattomasta adsorptioroottorista ei leviä kuiva-ainetta ja se kestää kosteuden kyllästämää ilmaa. Näissä erikoismalleissa käytetään syöpymättömän roottorin lisäksi ehdottoman silikonittomia tiivisteitä, suodatinelementtejä ja muita osia.

  • TTR-ilmankuivaimet äärimmäisen mataliin kastepisteisiin

Puolijohteiden ja litiumparistojen valmistusympäristön kosteuden on oltava erittäin pieni. Konfiguroimme asiakkaan pyynnöstä erityisen tehokkaita kuivaimia, jotka pitävät suhteellisen ilmankosteuden jatkuvasti alle 1 prosenttina. Laitteissa on pitkäikäinen erikoisroottori ja ne takaavat jatkuvassa käytössä erittäin matalan kastepisteen -50  C.

Haluatko lisätietoja TTR-erikoisvalmistuksesta?

Jos TTR-adsorptioilmankuivamemme kiinnostavat tai sinulla on kysyttävää räätälöidyn ratkaisukonseptin laatimisesta, neuvomme mielellämme henkilökohtaisesti. Soita numeroon +49 2452 962-777 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*