Katse piilotettuihin kohteisiin

Inspektion-MotorBO21

Mikä kaikkea teemmekin estääksemme auton vauriot. Auton suojaaminen edellyttää tarkastuksia, korjauksia ja laadukasta huoltamista, jotta ajokki on jatkuvasti käytettävissä ja tuottaa pitkään iloa. Pienet yksityiskohdat ovat ongelmien alku ja juuri. Tämä koskee autoakin. Vauriokohdat piiloutuvat usein korin tai moottorin katseelle näkymättömiin osiin. Ruoste, vaurioituneet liitokset ja puuttuvat tiivisteet eivät näy ulkopuolelle. Ennen kuin niitä nähdään, vaurio on edennyt jo niin pitkälle, että auto pitkään poissa käytöstä ja korjaaminen voi tulla kalliiksi. Trotecin videoskoopilla BO21 voit tutkia tarkasti korin piiloon jääviä kulmia ja siten havaita ja poistaa heikkoudet ajoissa. Helposti, kätevästi, Trotec!

Katse piilotettuihin kohteisiin

Alkukesää ei kuviteltu tällaiseksi. Auringonpaisteet ja lämmön sijasta olemme joutuneet kokemaan toistuvia sadekuuroja, kaatosateita, sumua ja ajoittain jopa rakeita. Siitä kärsii muukin kuin mielialamme. Suuri kosteus vaikuttaa myös jatkuvaan seuralaiseemme: autoon. Seurauksena ovat varsinkin alustan korroosio, ruostuminen ja vauriota. Ne ja samoin moottorin vaurioituneet kohdat ovat erityisen kiusallisia. Ne eivät yleensä paljaalla silmällä. Ja ennen kuin ne havaitaan, vahinko on jo tapahtunut. Vaurioiden syynä on usein puuttuvat tiivistäminen ja korin tai moottoriin piiloon jäävien kohtien alkava ruostuminen. Kukapa pystyy kotona tarkastaessaan havaitsemaan sen, että auton alustan liitoksista puuttuu pala tiivistysainetta tai maali ei peitä kaikkia pintoja.

Yksityiskohtien arvostajille

Onko sinulla tarkat silmät ja näet viimeisenkin yksityiskohdan? Mainiota! Haluat hoitaa autoasi optimaalisesti ja estää suuret vauriot. Autosi kiittää. Trotec auttaa tarkastamaan auton ammattimaisesti ja tarkasti. Toimi kuin ammattilainen ja ota avuksi sondi, jolla näet korin ja moottorin piiloon jäävät kohteen. Tällä tekniikalla voit tutkia kohteita, jotka vaatisivat muuten moottorin työlään irrottamisen.

Silmämääräinen tarkastus – helposti

Sopiva apulainen on videoskooppi BO21 Trotecilta. Sen taipuisalla joutsenkaulasondilla voit katsella korin kaikkia ontelotiloja ja kulmia sekä moottorin sisäosia. Sondiin on integroitu vesitiivis värikamera, ja neljä tehokasta lediä valaisee kohteen optimaalisesti. Kuvien katseluun laitteessa on laadukas LCD-värinäyttö. Kuvan kääntö 180 astetta on erityisen kätevä toiminto. Näet paljon kulmia sisältäviin kohteisiin tarvitsematta erityisesti kumartua.

Etusi

  • käynnistyy napin painalluksella, erittäin helppokäyttöinen
  • kestävä videoskooppisondi ja vesitiivis kamerapää
  • taipuisa, muotonsa pitävä joutsenkaulasondi
  • neljää säädettävää tehokasta led-valoa
  • suuri valikoima lisävarusteita yksilölliseen käyttöön
  • optimaalisen hinta-laatusuhde

Tilaa nopeasti ja helposti verkosta

Trotecin videoskooppi BO21, kun haluat tutkia koria ja moottoria yksityiskohtaisesti. Voit tilata välineen optimaalisiin silmämääräisiin tarkastuksiin mukavasti Trotec-kaupasta – ja säästät selvää rahaa. Videoskooppi BO21 nyt vain 129,95 euroa, normaalisti 171,88 euroa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*