UUSI ilmastointilaite PAC 3500 E – 3-in-1 -ilmastointi on viimein saatavilla!

PAC3500E

Uusi ilmastointilaite PAC 3500 E odottaa jo lähtökuopissa tuotantolinjalla. Tämä 3-in-1 -laite auttaa varmasti siitä riippumatta, kuinka lämmintä lähiaikoina on. Ilmastointi jäähdyttää nopeasti, kosteudenpoisto pitää huoneet kuivina ja tuuletin jakaa ilman optimaalisesti. Laite kuuluu sähköä ja kustannuksia säästävään energiatehokkuusluokkaan A.

Trotecin uusi PAC 3500 E on jälleen kerran lyömättömän monipuolinen: Kun kuumina kesäpäivinä tarvitaan miellyttävää viileyttä, PAC 3500 E:n tehokas 3,5 kW:n kompressori viilentää enintään 45 m2 tiloja nopeasti Jos kasvava ilman kosteus rajoittaa hyvinvointia, vaihda ilmastointilaite napin painalluksella ilmankuivaimeksi, jonka suurin kosteudenpoistoteho on 1,2 litraa tunnissa. Kolminopeuksinen tuuletin ja säädettävä ilmavirran suunta – niin kutsuttu swing-toiminto – jakaa ilman optimaalisesti huoneeseen.

Näin se käy

3-in-1 ilmastointilaitteen PAC 3500 E ohjaaminen käytetään joko kaukosäädintä tai käytä laitteen yläpuolelle upotettua ohjauspaneelia, jossa on taustavalaistu LCD-näyttö. Tavoitelämpötilaksi voidaan säätää portaattomasti 7 – 35 astetta. Mukava ajastin mahdollistaa laitteen ohjelmoidun käynnistämisen ja pysäyttämisen – energialuokan A laite säästää selvää rahaa. Huoneilmasta poistetaan viilennettäessä ja kuivattaessa kosteutta. Kondensaatti kertyy integroituun vesisäiliöön, jossa on EVA-vedensuodatin, ja pysyy bakteerittomana tyhjentämiseen asti. LED-valo varoittaa, kun kondensaattisäiliö on tyhjennettävä

Ilmastointilaitetta voidaan muuten käyttää ongelmitta eri kohteissa – se on kompakti, koteloon on upotettu kahvat ja alla on siirtämistä helpottava rullat. Laitteen takapuolen kaapelikela ja kaukosäätimen säilytyslokero helpottavat PAC 3500 E:n turvallista varastointia.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3 in 1 -ilmastointilaitteen jäähdytys, tuuletus, kosteuden poisto
  • energiatehokkuusluokka A
  • soveltuminen jopa n. 45 m² kokoisiin tiloihin
  • nopea temperointi, minimaaliset käyttökustannukset

3-in-1 -ilmastointilaite PAC 3500 E – varustaudu kuumiin päiviin

Tilaa ilmastointilaite PAC 3500 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 552,21 €, nyt vain 399,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*