Kuumailmapistooli HyStream 2000 – nyt mukana ilmainen 4 suuttimen sarja!

hystream2000

Kuumailmapistooli HyStream 2000 on yleisapuväline moniin käsityökohteisiin autojen kalvotuksista, muovien hitsauksesta , maalien ja materiaalijäämien poistamisesta tapettien irrottamiseen. Se kuuluu jokaiseen työkaluvalikoimaan. Jo siksi, että saat askartelijoiden korvaamattoman apuvälineen ajankohtaiseen tarjoushintaan, ja lisäksi 4 suuttimen sarjan ilmaiseksi.

Kuumailmapistooli HyStream 2000 voidaan sovittaa optimaalisesti jokaiseen käyttötarkoitukseen, sillä lämpötila voidaan esivalita 60 vaihtoehdosta 50 … 650 °C, ja ilmavirtaa voidaan säätää viisiportaisesti. Automaattinen lämpötilan säätö ja integroitu ylikuumenemissuoja varmistavat jatkuvan turvallisen käytön. Kaikki tehoarvot voidaan lukea mukavasti integroidusta LCD-näytöstä. Viimeksi käytetty säätö tallentuu muistiin, vaikka virta katkaistaan.

Moniosaajan HyStream 2000 ergonominen pistoolimuotoilu ei väsytä, vaikka kuumaa ilmaa tarvitaan pitkään. Painon jakauma on erityisesti tasapainotettu, joten lämpötyökalua voidaan käyttää ongelmitta myös tukevassa telineessä – kädet jäävät vapaiksi.

Mukaan otettavaksi – sisältää ilmaisen 4 suuttimen sarjan!

Lämpö voidaan kohdistaa tarkasti tai ohjata laajalle pinnalle ja lämmönarat alustamateriaalit voidaan suojata lämpövirran ohjauksella. Kuumailmapistooli HyStream 2000 ja sen 4 suuttimen ilmainen sarja soveltuvat lähes kaikkiin tarkoituksiin, joissa tarvitaan optimaalista kuumuutta – jopa grillin sytyttimeksi, joka saa grillihiilet nopeasti hehkumaan.

 • Grillisytytyssuutin
  Syvälle grillihiiliin upotettu erikoissuutin on muotoiltu niin, että hehkuva hiillos on valmis muutamassa minuutissa.
 • Leveäsuihkusuutin
  Ilma leviää tasaisesti suurelle alalle; optimaalinen maalin poistamiseen suurilta pinnoilta tai tasoitteiden tasaiseen kuivattamiseen.
 • Lasinsuojaus-/taittosuutin
  Suojaa ylikuumenemiselta – esimerkiksi lasiruutuja – kääntämällä kuuman ilmavirran. Ihanteellinen vanhojen maalikerrosten ja kitin poistamiseen ikkunankehyksistä ja restaurointitöihin.
 • Supistussuutin
  Kaventaa lämpövirran tarkkuutta vaativiin töihin, esimerkiksi maalin poistamiseen nurkista tai hitsaamiseen

Todella kuuma tarjous – tartu siihen heti!

Tilaa kuumailmapistooli HyStream 2000 ja ilmainen 4 suuttimen sarja jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta! Uuden paketin toimitukset alkavat 2 viikon kuluttua (kv 22).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*