UUSI ikkunatiiviste AirLock 200 – ilmastointilaitteille, jotka käyttävä yksi- tai kaksiletkutekniikkaa

airlock200

Siirrettävissä ilmastointilaitteissa on yksi tai kaksi ilmaletkua lämpimän ilman poistamiseen. Poistoilmaletkut asennetaan lähes poikkeuksitta avoimeen ikkunaan – vaikka ratkaisu on äärimmäisen epätaloudellinen. Ilmastointilaitteen on jäähdytettävä sekä lämmin sisäilma että ikkuna-aukosta virtaava lämmin ulkoilma. AirLock 200
tekee lopun energian tuhlauksesta – kuten tuotevideomme näyttää vakuuttavasti!

AirLock 200 voidaan kiinnittää muutamalla käden liikkeellä helposti kaikkiin ikkunatyyppeihin – sivulle avautuviin, kippi- ja kattolapeikkunoihin Ratkaisumme estää luotettavasti lämpimän ulkoilman paluuvirtauksen ilmastoituun sisätilaan. AirLock 200 estää myös kiusallisten hyönteisten tunkeutumisen sisään, ja ikkuna voidaan sulkea normaalisti, kun huoneesta poistutaan. Eikä ikkunatiivistettä tarvitse irrottaa.

Ja mikä parasta: AirLock 200 sopii yhteen jokaisen ilmastointilaitteen kanssa – sekä yhtä että kahta letkua käyttävän. Sillä  AirLock 200:n kahteen vetoketjulliseen aukkoon voidaan kiinnittää tarpeen mukaan yksi tai kaksi poistoilmaletkua. Jos tarvitaan vain yksi aukko, toinen vetoketju jätetään kiinni.

Näin se käy

Valoa läpäisevä ikkunatiiviste AirLock 200 valmistetaan kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, joka johtaa vähän lämpöä. Jäähdytysteho on suurempi ja kulutuskustannukset ovat pienemmät. AirLock 200:n hankintakustannukset kuoleutuvat jo lyhyessä ajassa. AirLock 200 kiinnitetään mukana toimitettavalla tarranauhalla, joten se voidaan poistaa milloin vain jälkiä jättämättä. Ikkunatiiviste voidaan muuten puhdistaa ongelmitta pyykinpesukoneessa. AirLock 200:aa voidaan tietenkään käyttää myös muiden poistoilmaa puhaltavien laitteiden kanssa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ikkunatiiviste säästää energiaa
  • jäähdytysteho on suurempi
  • soveltuu kaikkiin ikkunatyyppeihin sivulle avautuvat, kippi- ja kattolapeikkunat
  • soveltuu yksi- ja kaksiletkutekniikkaa käyttäviin ilmastointilaitteisiin

Ikkunatiiviste AirLock 200 – energiaa säästävä asennusratkaisu

AirLock 200 soveltuu erinomaisesti kaksiletkutekniikkaa käyttävään ilmastointilaitteeseemme PAC 3550 PRO. Kumpikin poistoilmaletku johdetaan ihanteellisesti ikkuna-aukon kautta.

Tilaa AirLock 200 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme,   normaalisti 41,63 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*