Uusi ilmankuivain TTK 68 E on nyt saatavilla!

tro_blog_ttk68e_banner

Uutuustuotteemme ilmankuivain TTK 68 E on saapunut odotettua nopeammin ja on jo toimitusvalmis! Parasta asiassa on se, että DEAL-tarjous (odota ja säästä) jatkuu siitä huolimatta 11. lokakuuta asti. Saat siis uutuuslaitteen tarjoushintaan vielä vain muutaman päivän ajan, joten toimi heti!

TTK 68 E –kuivaimella on useita etuja

  • Laite soveltuu huoneisiin, joiden enimmäiskoko on 45 m²,  ja sen kosteudenpoistoteho on 20 litraa vuorokaudessa.
  • Erityisen pyykinkuivaustoimintonsa ansiosta kosteat vaatteet ja jopa matot kuivuvat nopeammin.
  • TTK 68 E –laitteessa on hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka, joka ylläpitää ihanteellista ilmankosteutta energiaa säästäen.
  • Koneessa on ajastin, jolla kuivausajankohdan voi säätää haluamakseen. Lisäksi siinä on sähköinen sulatusautomatiikka, helposti pestävä ilmansuodatin sekä kantokahvat ja kuljetuspyörät.
  • Lauhdevesi voidaan valuttaa letkun kautta suoraan lattiakaivoon, jolloin laitetta voi käyttää jatkuvasti ilman valvontaa. Tämä on oleellinen etu esimerkiksi kesämökeillä, jotka saattavat olla pitkään tyhjillään. Mikäli käytät vesisäilötä, laite sammuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä.

Vielä ehdit: tarjous voimassa 11.lokakuuta 2015 asti

Tätä uuutuustuotetta on tilattu jo etukäteen sankoin joukoin. Liity sinäkin nyt tähän joukkoon ja varmista nyt ilmankuivain uskomattomaan tarjoushintaan 118,80 € (ovh 281,30 €)! sis.Alv. Voimassa enää tämän viikon loppuun saakka. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*