UUSI ilmankuivain TTK 30 E – jälleen saatavana!

ilmankuivain

’Meni kuin kuumille kiville!’ Tämä lentävä lause osuu naulan kantaan kuten ilmankuivaimemme TTK 30 E kohdalla. Laitteen vetonaula – kolme väri-LEDiä, jotka näyttävät huoneen ilmankosteuden tilan – nostivat kysynnän nopeasti kohti tilannetta ’loppuunmyyty’! Nyt palkitaan kaikki, jotka luottavat Trotecin toimituskykyyn periaatteenaan ’odotetaan rauhassa’: nerokas ilmankuivain on jälleen heti saatavana.

Älä kuitenkaan viivyttele tilaamista – tutustu nyt mukavan ilman kuivaimen lukuisiin etuihin ja sen ylivoimaiseen tekniikkaan ja ehdottoman ajattomaan ulkonäköön: TTK 30 E

  • pitää pienet enintään 15 m² tilat 12 litran päivittäisellä kuivaustehollaan luotettavan kuivana. Laitteen etupuolen kolme väri-LEDiä näyttävät huoneen ilmankosteuden tilan kertavilkaisulla.
  1. Sininen palaa, kun huoneilman kosteus on alle 50 %.
  2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 50 – 70 % alueella.
  3. Punainen on huomio! Ilmankosteus on yli 70 %
  • tarjoaa kolme vaihtoehtoista ilmankuivauskäyttötapaa. Voit valita hygrostaattiohjatun kuivausautomatiikan ja asettaa tavoitteen 30 – 80 % rH välille 5 % portain, automaattikäytön ja valmiiksi esiasetetun ilmankosteuden 55 % tai jatkuvan toiminnan. Laitteen helppohoitoisessa paneelissa on kolme kalvonäppäintä käyttötavan valitsemiseksi sekä digitaalinäyttö.
  • sisältää lukuisia muita käteviä toimintoja. Niitä ovat esimerkiksi pyykinkuivaustoiminto ja ajastin sekä lapsilukko, joka estää valittujen asetusten muuttamisen vahingossa.
  • sisältää TTK-sarjan vakiotoiminnot. Mainittakoon ylitäyttösuoja ja automaattinen pysäytys sekä vesisäiliön täyttymisen varoitusvalo, Laitteen monipuolisia ominaisuuksia täydentävät kaksinopeuksinen puhallin, vedenpoistoliitäntä jatkuvaan käyttöön ilman valvontaa sekä integroitu pestävä ilmansuodatin, joka puhdistaa ilmaan poistamalla pölyä ja eläinten karvoja.

Ilmankuivain TTK 30 E – ilmankosteus vihreällä alueella

Ennen kuin muut ehtivät jälleen ensin: Tilaa ilmankuivain TTK 30 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 109,94 €, nyt vain 99,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*