Ilmankuivain TTK 75 ECO – vihdoin jälleen saatavilla!

Ilmankuivain

TTK 75 ECO on kuumakaasusulatuksineen ja käyntituntilaskureineen on suunniteltu erityisesti tyypillisiin pienyrittäjien ja yritysten käyttökohteisiin. Kompakti, vankka laite on tarkoituksenmukainen ratkaisu hyvää ja edullista rakennuskuivainta tarvitseville, joten nopea loppuunmyynti oli tavallaan valmiiksi suunniteltu. Erittäin taloudellinen ilmankuivainratkaisu yrityskäyttöön on jälleen saatavilla.

TTK 75 ECO soveltuu ihanteellisesti enintään 45 m² tilojen pitämiseen luotettavasti kuivana, sillä se poistaa jopa 20 litraa kosteutta päivässä. Yritysilmankuivaimen luja teräsrakenne kätkee sisäänsä muita tärkeitä etuja. TTK 75 ECO

  • vakuuttaa automaattisella kuumakaasusulatuksellaan. Voit luottaa TTK 75 ECO:n kuivaustehoon lämmittämättömissä tiloissa 5 °C lämpötilaan asti. Tiesitkö, että keskieurooppalaisilla rakennustyömailla lämpötilat ovat yleensä yli 200 päivänä, ainakin yöaikaan, alle 15  C?
  • on erityisen vaivaton kuljettaa. Laitteessa on ensinnäkin tehokas kiertomäntäkompressori, joten se voidaan kuljettaa ja varastoida kaikissa asennossa. Toiseksi TTK 75 ECO:ssa on kaapelikelat ja laskettava metallikantokahva, joten se voidaan siirtää mukavasti käyttöpaikasta toiseen. Ilmankuivaimen kestävä teräsrakenne kestää vaativiakin työmaaolosuhteita.
  • on käytännöllisesti varusteltu. Pestävä ilmansuodatin on hyvin esillä ja nopeasti puhdistettavissa. Varoitusvalo syttyy, kun vesisäiliö on täynnä, ja ylitäyttösuojaus pysäyttää laitteen automaattisesti.
  • sisältää ulkoisen kondensaatin poistoliitännän. Tarvittaessa myös lisävarustepumppu! Laite soveltuu siten täydellisesti pitkäaikaiseen kuivaukseen ilman valvontaa. Kestoaika voidaan mitata tarkasti integroidulla käyntituntilaskurilla. Ihanteellinen yritysten käyttöön!

Rakennuskuivain TTK 75 ECO – tehokas ja budjettioptimoitu!

Hyödy sinäkin tästä erityisen taloudellisesta ratkaisusta yrityskäyttöön: Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 75 ECO ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 351,05 €, nyt vain 239,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*