UUSI Ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 70 HEPA – terveellisen sisäilman täydellinen yhdistelmä syksyllä 24 l:n ilmankuivain, 95 %:sesti tehokas suojaus esim. viruksilta, bakteereilta ja homeelta.

Syksy/talvi on jälleen haasteellista aikaa terveydelle. Korona on edelleen suuri vaara. Tämän lisäksi lukuisten pandemiatoimenpiteiden vuoksi paljolti mielistä unohtuneet bakteeri- ja virusinfektiot, esimerkiksi flunssa vaikeuttavat jälleen elämää. Jos kotona ja toimistossa halutaan elää terveemmin ja hengittää vapautuneesti, tarjolla on perheen ja työntekijöiden terveyttä suojaava perustekijä. Hyvän näköinen ja teknisesti erinomainen uusi ilmankuivain TTK 70 HEPA käyttää kahta tehokasta teknologiaa sisäilman laadun parantamiseen.

Pyöreälinjainen 2 in 1 -ilmankuivain TTK 70 HEPA säätää ilman kosteuden automaattisesti terveelliseksi tai vapaasti valittavaan tavoitearvoon 30 % – 80 % r.H. Laite poistaa jopa 24 litraa päivässä ja pitää enintään 50 m² tai 125 m³ kokoiset tilat luotettavasti kuivina. Laitteen ilmansuodattimesta ja HEPA-suodattimesta koostuva suodatinjärjestelmä puhdistaa sisäilman ja poistaa 95 prosenttia sairauksia aiheuttavista viruksista, bakteereista, homesieni-itiöistä, siitepölystä, hienopölystä, allergeeneista ja muista ilmassa kulkeutuvista haitallisista aineista. Hengitä syvään – asuin- ja liiketiloissa, toimistoissa, myymälöissä, lämmittämättömillä kuisteilla, kellareissa ja autotalleissa.

Näin se toimii

Monipuoliset varusteet tekevät TTK 70 HEPA:sta mukavan ja helpon käyttää. Hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja halutun ilmakosteuden esivalinta (30 % – 80 %), digitaaliset ilmanlaatuanturit, neljä käyttötapaa, myös yötila, ja kaksinopeuksinen puhallin takaavat luotettavan kosteuden poiston ja ilman puhdistumisen. Ilmankuivaimessa on jatkuvaan käyttöön ilman valvontaa ylitäyttösuoja 6,5 litran vesisäiliö sekä ylitäyttösuoja varoitusvaloineen, ja takana on letkuliitäntä ilmasta poistetun kondensaatin jatkuvaan tyhjentämiseen.

Edessä on kätevät värilliset LEDit, jotka ilmaisevat sisäilman laadun kolmella värillä (sininen, vihreä, punainen):

  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %

Valaistu segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen.

Muut mukavat ominaisuudet, esimerkiksi pyykin kuivaus, pesutoiminto ja automaattinen uudelleenkäynnistys (muisti) täydentävä TTK 70 HEPA:n monipuolisia toimintoja. Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmankuivaimen ja HEPA-ilmanpuhdistimen yhdistelmä (tehokas HEPA-suodatus poistaa 95 % bakteereista ja viruksista, siitepölystä, hienopölystä, pölypunkeista, homeitiöistä ja haitallisista aineista)
  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 5 %:n portaissa välille 30–80 % r.H.
  • kompressori käynnistyy itsestään ja pysähtyy, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan tai ylittyy
  • soveltuminen jopa 50 m² / 125 m³ kokoisiin tiloihin

Mukavuusilmankuivain TTK 70 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 70 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*