UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 140 E: joustava laite seinälle ja lattialle, HEPA-suodatin ja UV-toiminto viruksia, bakteereja, hienopölyä vastaan – viimeinen saatavana

Näkymät ovat enemmän kuin epävarmat: Olemme keskellä neljättä korona-aaltoa – jonka huippu on kaikkien näkemysten mukaan vielä edessä. Flunssavirukset ja hengitystiesairaudet aiheuttavat meille samanaikaisesti paljon ongelmia. Hyvä uutinen oikeaan aikaan: Virukset ja bakteerit tehokkaasti pysäyttävä uusi design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 140 E on viimein saatavana. Se on jo matkalla asiakkaille, jotka tilasivat etukäteen innovatiivisen HEPA-ilmanpuhdistustekniikan sisältävän seinä- ja lattiamallin. Viruksista, bakteereista ja hienopölystä vapaata sisäilmaa arvostavien kannattaa tilata piakkoin!

Uusi AirgoClean® 140 E yhdistää edistyneimmän uusimman sukupolven HEPA-ilmanpuhdistustekniikan erinomaiseen käytettävyyteen. Huippuluokan ilmanpuhdistin poistaa täysin sinua kuormittavat tekijät, myös epämiellyttävät hajut – se poistaa ultramodernien ilmanlaatuanturien täysin automaattisesta ohjaama 99,97 % ultrapienistä hiukkasista 0,3 µm:n kokoon asti. Ilmassa ei ole haitallisia aineista ja taudin aiheuttajia, esimerkiksi allergeeneja, bakteereja, viruksia, myös SARS-CoV-2:a ja influenssaa, homeitiöitä, pölypunkkeja eikä hienopölyä. Ja mikä parasta: Tyylikkään valkoinen, innovatiivinen ilmanpuhdistusjärjestelmä voidaan kiinnittää nyt myös seinälle – suojaamaan terveyttäsi.

Näin se toimii

AirgoClean® 140 E:n ilmanlaatuanturit valvovat jatkuvasti sisäilman lämpötilaan, ilman kosteutta sekä ilman laatua ja sisäilman pienhiukkaskuormitusta, ja poistaa ne ohjaamalla ilmanpuhdistustehoa älykkäästi. Kolmeen kertaan puhdistettu HEPA-ilma, tehokas ilman kierto (enint. 330 m³/h) ja kolmitehoinen tuuletus sekä turbo-tila takaavat ilman laadun aistittavan parantumisen lyhyessä ajassa. Yhdistetty hiili-/HEPA-suodatin on kiinnitetty kätevällä taittomekanismilla. Voit vaihtaa suodattimen säännöllisesti itse kustannuksia säästäen.

Tärkeät sisäilmamuuttujat lämpötila, ilmankosteus, pienhiukkaskuormitus sekä ilmanlaatu mitataan tosiaikaisesti ja näytetään selkeästi luettavina. UV-toiminnon erikseen kytkettävä UV-LED suojaa laitteen sisäosia virusten, bakteerien ja epämiellyttävien hajujen muodostumiselta. Kolme käyttötapaa (automaattinen, yötila ja tuuletus), ionisointi, lapsilukko, käytännöllinen IR-kaukosäädin sekä ohjelmoitava 24 h ajastin täydentävät luokassaan hienoja ominaisuuksia.

Vain muutaman ilmanpuhdistimen käyttömahdollisuudet ovat yhtä joustavat kuin AirgoClean® 140 E:n. Toimitukseen sisältyvät seinäkiinnike ja moderni tukeva jalusta käyttöön vapaasti seisovana. Kätevä kantokahva helpottaa laitteen siirtämistä käden käänteessä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • moniportainen sisäilmasuodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin, HEPA-aktiivihiili-suodatin (99,97 %) ja ionisointi
  • hienopölyhiukkasten, leijuvien hiukkasten, haitallisten aineiden, bakteerien ja hajujen erittäin tehokas HEPA-suodatus
  • UV-LED suojaa laitteen sisäosia bakteerien, virusten ja hajujen muodostumiselta
  • yhdistetty ilman laadun näyttö ja ajantasaisen hienopölyhiukkasten (PM2.5-arvo) näyttö värillisillä ledeillä

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 140 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 140 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 279,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*