Iskuporakone PHDS 10-230V: tiilien, betonin, puun ja metallin tehokkaaseen poraamiseen, vasaroimiseen, ruuvaamiseen – viimein jälleen saatavana

Iskuporakone kuuluu vasaran ja pihtien tavoin jokaisen kotitalouden työkalupakkiin. Jälleen saatavana oleva PHDS 10-230V on oivallinen työkalu kodin satunnaisiin tarpeisiin. Jos on porattava vaarnoille reikiä seinään hyllyjä asennettaessa tai haluat käyttää iskuporakonetta monipuolisena apuvälineenä, kun muutat uuteen asuntoon: Tällä kompaktilla ja tehokkaalla Trotecin merkkilaitteella iskuporaat, poraat ja ruuvaat puuta, betonia tai terästä nopeasti ja turvallisesti – lyömättömään hintaan!

Arvostatko sähkötyökalujen ammattilaisille tarkoitettuja toimintoja ja helppoa käsittelyä? Silloin PHDS 10‑230V on tarpeisiisi optimaalinen iskuporakone, jolla voit iskuporata, porata ja ruuvata joustavasti puuta, betonia tai terästä. Tässä laatutyökalussa on vahva, tehokkaasti poraava iskumekanismi, kone on kevyt ja sen kompakti muotoilu on ergonominen, joten työkalu on erityisen vaivaton ja mukava käsitellä. 650 W:n moottori takaa työn nopean edistymisen porattaessa puuta enintään 30 mm:n kokoisella poralla, iskuporattaessa tiiliä ja betonia 13 mm:n halkaisijaan asti tai porattaessa enintään 10 mm:n kokoisia reikiä metalliin. Mukana toimitettava, metallista valmistettu säädettävä syvyydenrajoitin mahdollistaa reiän syvyyden tarkan toistettavuuden.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – iskuporakone PHDS 10-230V …

  • vahvaa 650 W:n iskuporausvoimaa voidaan säätää käynnistyspainiketta painamalla: Kevyt painallus, pieni teho. Pohjaan painettu, täysi teho!
  • kierrosluvun rajoitin materiaalin mukaiseen ja hienosäädettyyn työskentelyyn. Käynnistyspainikkeeseen yhdistetty säätökiekko mahdollistaa suurimman kierrosluvun tarkan säätämisen materiaalin, materiaalin paksuuden ja käyttötarkoituksen mukaan. Jatkuvan toiminnan helppo käyttöönotto lukituspainikkeella.
  • pikaistukan karalukko mahdollistaa ruuvauskärkien ja poranterien nopean ja turvallisen vaihdon. Koneeseen voi kiinnittää kaikkia yleisiä poranteriä tai ruuvauskärkiä, joiden varren koko on enintään 13 mm.
  • kätevä suunnanvaihdin helpottaa ruuvien nopeaa kiinnittämistä ja irrottamista. Toiminnonvalitsimella voi valita materiaalin mukaan iskuporauksen tai porauksen/ruuvauksen.
  • pistoolikahva mahdollistaa useita asentoja: Voit tarttua perinteiseen tapaan ergonomisesti muotoillun kahvan kumipintaan tai painaa ylhäältä peukalolla ja etusormella – otesyvennyksissä on sitä varten softgrip-vyöhyke. PHDS 10‑230V:hen voi myös kiinnittää mukana toimitettavan toisen kahvan turvallista kahden käden ohjausta varten. Se on ihanteellinen ratkaistu oikea- ja vasenkätisille, sillä sen voi kääntää vapaasti 360° ja lukita paikalleen.

Iskuporakone PHDS 10-230V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään iskuporakone PHDS 10-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 26,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

PHDS 10‑230V toimitetaan käyttövalmiina kuljetuslaukussa, jossa on myös kolme kiviporanterää (Ø5/L85 Ø6/L100 ja Ø8/L120 mm), syvyydenrajoitin ja lisäkahva.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*