UUSI Spot-ilmanjäähdytin PT 2000 SP Viilennystä kuumille työpaikoille – kohdennettua jäähdytystä korjaamoissa, työhalleissa ja suurkeittiössä.

Kun poistut ilmastoidusta toimistosta korjaamoon tai halliin, tiedät mitä yleensä edessä. Ovin tai kahden päässä on vielä miellyttävän viileyden tilalla usein lämmintä ja painostavaa ilmaa. Siksi siirrettävä spot-ilmanjäähdytin PT 2000 SP on paras valinta korjaamoiden, työhallien, suurkeittiöiden ja monien muiden työpaikkojen kohdennettuun jäähdyttämiseen. Uuden spot-ilmanjäähdyttimen jäähdytysteho on riittävä ja ilmamäärä vastaavasti suuri, ja laite on käyttövalmis suoraan ilman asennusvalmisteluja – ja siten varma ratkaisu lämpöstressin torjuntaan.

Käytännöllisen spot-ilmanjäähdyttimen PT 2000 SP 2 kW:n jäähdytysteho ja 230 m³/h ilmamäärä mahdollistaa kohteen jäähdytyksen heti, kun sitä tarvitaan. Laitteen 150 astetta kallistuva ja 360 astetta kääntyvä kylmäilmajohto puhaltaa jäähdyttävän ilman tarkasti halutulle alueelle. Spot-ilmanjäähdytintä voidaan käyttää yksittäisten työalueiden tai koneiden ja laitteiston osien, palvelin- ja verkkolaitetilojen, tilaisuuksien kohdemaiseen, hitsaustöiden tai ravintoloiden tehokkaaseen jäähdyttämiseen. Sinä ja työntekijät hyödytte laadukkaan työn, helpon käytön ja houkuttelevat hinta-laatusuhteen coolista yhdistelmästä.

Näin se toimii

Kytke virta ja jäähdytä: Spot-ilmanjäähdytin PT 2000 SP toimii suoraan ilman valmistelevaa asennusta – pistorasia riittää! Kolmen litran vetoinen kondensaattisäiliö takaa spot-ilmanjäähdyttimen pitkäaikaisen toiminnan keskeytyksittä. Voit ilmoittaa säiliön helposti tyhjennettäväksi, ja vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo lisää turvallisuutta.

PT 2000 SP:n teräsrakenne on kestää paljon, ja kompakti kapea malli sekä tukevat kääntyvät pyörät helpottavat hallintaa ja siirtämistä.

Laitteen imupuolella on sisäosia suojaava ilmansuodatin, joka voidaan poistaa helposti pestäväksi. Kompakti rakenne ja tukevat pyörät jarruineen varmistavat helpon hallinnan ja siirtämisen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vankka yksikanavainen spot-ilmanjäähdytin nopeaan kohdennettuun jäähdytykseen
  • heti käyttövalmis, sillä asennustöitä ei tarvita
  • kylmäilmajohto tarkkaan puhallukseen, kallistuva ja kääntyvä
  • vankka teräspeltirakenne, optimaalinen vaativiin ympäristöihin

Spot-ilmanjäähdytin PT 2000 SP – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi spot-ilmanjäähdytin PT 2000 SP houkuttelevaan hintaamme, vain 1 109,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 23

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*