Konvektorit TCH 20 E ja 22 E – jälleen saatavana!

konvektoren

Jos tarvitset nopeaa, helppoa ja puhdasta lisälämpöä, tartu tilaisuuteen. Uudet konvektorimme TCH 20 E ja TCH 22 E – vietiin heti käsistä, mutta nyt niitä saa taas. Ylivoimaisen helppoa: Liitä konvektori lähimpään pistorasiaan, valitse haluamasi lämmitysteho – valmis!

Sähkölämmittimet ovat optimaalinen lämmitysratkaisu joko tilapäiseen tai lisälämmitykseen. Laitteet lämmittävät luotettavasti ja tasaisesti tiloja, talvipuutarhoja tai kellareita, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Sähkövirran kuumentamat langat lämmittävät konvektoreihin sisään virtaavan kylmän ilman. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Luonnollinen virtaus saa ilman kiertämään tasaisesti huoneessa.

Näin se käy

Kummankin sähkölämmittimen tuottamaa lämpöä säädetään portaattomasti termostaatilla. Kun valittu lämpötila on saavutettu, laitteiden virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila laskee jälleen – energiaa säästyy. Tehovaihtoehtoja on kolme: 750 W, 1 250 W ja 2 000 W. Huoneilma lämpenee täysin hiljaisesti ja hajuttomasti. Integroitu ylikuumenemissuoja varmistaa turvallisen toiminnan. Laitteiden termostaattisäätö mahdollistaa käytön myös pakkasvahtina. Keveissä TCH-konvektoreissa on kantokahvat, joten voit siirtää suurilla jaloilla tukevasti seisovan laitteen vaivattomasti huoneesta toiseen. Konvektoreissa on lisäksi takana integroidut ripustimet, joten laitteet voidaan asentaa myös seinälle.

TCH 22 E:n erityisiä etuja

TCH 22 E:ssä on erikseen kytkettävä turbopuhallin, joka nopeuttaa ilman kiertoa – ihanteellinen kylmien huoneiden nopeaan alkulämmitykseen tai tuuletukseen. Laitteessa on myös ajastin, jolla voidaan ohjelmoida yksilöllisiä lämmitysjaksoja 15 minuutista 24 tuntiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2 000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä
  • TCH 22 E:n turbopuhallin nopeuttaa ilman kiertoa
  • portaaton termostaattisäätöä ja termostaattiohjattu automaattinen toiminta
  • kolme eri lämmitystehoa

TCH-sarjan konvektorit – lämpöä nopeasti ja helposti

Erittäin energiatehokas lämmitettäessä ja superedullinen hankintakustannuksiltaan: Tartu tilaisuuteen ja tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

sis. alv. – nyt Trotec-liikkeessä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*