UUSI Happi-regeneraattori Zerozon 200: otsonin hajoamisen nopeuttamiseen yhdessä kaikkien Airozon®-Professional-sarjan otsonaattorien kanssa

Tähän asti jokaisen otsonointikäsittelyn jälkeen on täytynyt odottaa pitkään otsonin hajoamista ennen kuin tilaan on jälleen ollut turvallista mennä. Tällöin hapettumaton otsoni hajoaa luonnollisella tavalla hitaasti takaisin hapeksi. Innovatiivinen Zerozon 200 nopeuttaa tätä tapahtumaa huomattavasti teknisen happigeneroinnin avulla – ja hajottaa jäännösotsonin jopa 30 kertaa nopeammin. Etu on selvä: Tilat ovat käytettävissä uudelleen 30 kertaa nopeammin!

Sisätilojen otsonikäsittely on samalla sekä tehokas että hyväksi havaittu menetelmä suurien pinta-alojen desinfiointiin tai palo- ja vesivahingoista aiheutuneiden hajuhaittojen poistamiseen. Mutta mitä suurempia käsiteltävät tilat ja mitä voimakkaampia käytettävät otsonaattorit ovat, sitä suurempi on myös otsonipitoisuus ja aikaavievämpi luonnollinen hajoamisprosessi. Sisätiloissa otsonin puoliintumisaika on yleensä 30 – 60 minuuttia – vasta kun otsoniarvo on laskenut sallittujen raja-arvojen alle, tilaan voidaan mennä vaaratta.

Kekseliäs Zerozon 200 -happi-regeneraattori mahdollistaa hapen teknisen regeneroinnin otsonikuormittuneissa tiloissa ja nopeuttaa näin oleellisesti mahdollisuutta käyttää niitä taloudellisesti uudelleen. Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen teknologiasovellus, jota yksinomaan Trotec valmistaa ja myy. Zerozon 200 on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Master-Slave-ratkaisussa  Airozon®-Professional-sarjan otsonaattorien kanssa. Vaihtoehtoisesti myös Stand-alone-käyttö on mahdollista.

Näin se käy

Zerozon 200 on varustettu erillisellä virtalähteellä sekä ohjauskonsolilla, joka liitetään Airozon®-Professional-laitteeseen. Tämä mahdollistaa molempien laitteiden synkronoidun käytön. Airozon®-yhdistelmäkäytössä Zerozon 200 sammuttaa Airozon®-laitteen itsestään, kun käsittelylle asetettu kesto on saavutettu, ja aloittaa automaattisesti teknisen happi-regeneroinnin. Tätä varten Zerozon 200 -laitteessa on tehokkaat erikoissuodattimet, jotka nopeuttavat otsonin katalyyttistä hajottamista.

Hyödyllinen laskutustarkoituksiin: Vakiovarusteisiin kuuluvan käyttötuntilaskurin avulla Zerozon 200 -laitteen käyttöaikaa voidaan tarkkailla täsmällisesti. Varastossa ja kuljetuksessa Zerozon 200 -laitteet voidaan pinota tilan säästämiseksi, yhdistelmänä myös mitoiltaan samanlaisen otsonaattorin Airozon® 20000 kanssa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ammattilaislaatu ”Made in Germany” – Alkuperäinen Trotec-suunnittelu
  • saa tilan otsonoinnin jälkeen aikaan otsonin luonnolliseen hajoamiseen verrattuna jopa 30 kertaa nopeamman hajoamisen
  • otsonikäsiteltyihin tiloihin on Zerozon 200 -laitteen ansiosta mahdollista mennä – käyttöoloista riippuen – jo siinä vaiheessa, kun aikaa käsittelystä on kulunut vain kolmaskymmenesosa verrattuna tilanteeseen, jossa otsoni hajoaa luonnollisesti.
  • ainutlaatuinen Master-Slave-ratkaisu mahdollistaa yhdistelmäkäytön Airozon®-Professional-sarjan otsonoaattorien kanssa

Happi-regeneraattori Zerozon 200 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään happi-regeneraattori Zerozon 200 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 1 233,80 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*