Sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E: tehokas lämmitysratkaisu rakennustyömaille, maatalouteen ja gastronomiaan – jälleen saatavana!

Haluatko, että työntekijäsi voivat työskennellä joustavasti eri rakennustyömailla myös kylmänä vuodenaikana? Haluatko, että hommat hoituvat maataloudessa myös silloin, kun on sikakylmä? Haluatko ottaa ravintola-alalla aiemmin lämmittämättömät sisätilat hyötykäyttöön koronapandemian takia? Kolme alaa, kolme kysymystä, yksi vastaus: Jälleen välittömästi saatavissa oleva sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E on ykkössuosituksemme, kun kyse on sisätilojen siirreltävästä ja ammattitasoisesta lämmityksestä: Suorituskykyinen ja termostaattiohjattu, ei palokaasuja, kaikki lujatekoisessa kaksiseinämäisessä rungossa.

Suoraan polttaviin kaasu- tai öljylämmittimiin verrattuna sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E ei kuluta ilmasta happea eikä se synnytä palokaasuja. Etu on merkittävä, koska tästä syystä laitetta voidaan käyttää lämmittämättömien sisätilojen ammattimaiseen lämmittämiseen. Sähköiseen lämpöpuhaltimeen Integroidun termostaattiohjauksen ansiosta voit säätää jopa 9 kW:n lämmitysteholla luodun lämpimän ilmavirran portaattomasti haluttuun lämpötilaan

Edut yhdellä silmäyksellä – sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 …

  • voidaan asettaa integroidun termostaattiohjauksen avulla kädenkäänteessä halutulle lämpötilalle ja lämpöä voidaan ylläpitää koko tilassa kaksitasoisella tehonohjauksella. Lisäksi myös tuuletintoiminto ilman lämmitystä on mahdollinen.
  • vakuuttaa turvallisuusnäkökulmasta puhallinmoottorin tehokkaalla lämpösuojalla sekä luotettavalla ylikuumenemissuojalla. Lisäksi tuulettimen jälkikäyntitoiminto huolehtii siitä, että vaikka lämmitysvastukset sammuvat heti laitteen pois kytkemisen jälkeen, puhallin pyörii vielä jonkin aikaa ja jäähdyttää laitteen osat.
  • sopii kestävän kaksiseinäisen runkonsa ja hyvän lämpöeristyksensä ansiosta lähestulkoon kaikkiin käyttöoloihin.
  • on varustettu käytännöllisellä kantokahvalla, josta liikuteltavaa lämmitintä on mukava kuljettaa.

Sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään sähköinen lämpöpuhallin TDS 50 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 192,35 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*