UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 170 E HEPA-suodattimella – täysautomaattinen 360°-suoja hienopölyltä/haitta-aineilta, mikrobeilta ja allergeeneilta. Pre-Sale-alennus kaikille, jotka tilaavat jo nyt.

Todennäköisesti useimmat meistä tietävät, että meitä ympäröivä ilma on selvästi epäterveellisempää kuin miltä se ensisilmäyksellä näyttää. Allergeenit, bakteerit, virukset, hienojakoinen pöly ja hajut kuormittavat sekä asuintilojen että työpaikan ilmaa. Mutta tiedätkö myös, että monet näistä hiukkasista ovat halkaisijaltaan alle 2,5 mikrometrin (PM2.5) kokoisia ja ne pääsevät ”nanohiukkasina” hengityksen mukana ihmiskehon sisälle? Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että niistä aiheutuu terveyshaittoja. AirgoClean®-ilmanpuhdistimella suojaat kotisi ilmanlaatua – HEPA-suodatuksella ilmasta poistetaan 99,7 % siinä leijuvista sairauksia aiheuttavista hiukkasista.

Liikuteltava AirgoClean® 170 E -ilmapuhdistin sisältää kaikki ratkaisevat edut, joiden avulla sisäilman laatua saadaan parannettua pysyvästi. Laitteessa on näet ”Triple Protection”-HEPA-suodatusta hyödyntävä 360°-ilmanpuhdistus – tämä tarkoittaa, että laitteessa on huipputehokas suojausluokan E12 mukainen HEPA-suodatinjärjestelmä sekä DACRON®-esisuodatin ja aktiivihiilisuodatin. Lisäksi lieriömäinen laitemuotoilu ja 360°-ilmanotto mahdollistavat laitteen sijoittamisen joustavasti lähes minne tahansa. Viisiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 350 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohdentumisen jopa 42 m²:n kokoisissa tiloissa. Ja mikä parasta: PM 2.5-arvon optinen ilmaisu värillisillä LED-valoilla ilmaisee ympäröivän ilman puhtausasteen.

Näin se käy

AirgoClean® 170 E:n kolmiportainen ilmanlaatunäyttö tekee ilman laadun näkyväksi. PM 2.5-arvon (kooltaan < 2,5 µm olevien hienopölyhiukkasten määrä) numeronäytön lisäksi värillisistä LED-valoista muodostuva optinen näyttö ilmaisee ympäröivän ilman puhtausasteen ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti:

Vihreä: Loistava ilmanlaatu PM2.5-arvo 0 – 35

Sininen: Hyvä ilmanlaatu PM2.5-arvo 36 – 116

Punainen: Huono ilmanlaatu PM2.5-arvo > 116

AirgoClean® 170 E -laitteen aerodynaamisesti muotoiltu ulospuhallussäleikkö saa puhtaan ilman leviämään tehokkaasti sisätilaan, mikä tekee ilmanvaihdon mukavaksi ja vedottomaksi. Ilmanpuhdistimen mukavuusvarusteet täydentää nopeutettuun tuuletukseen tarkoitettu turbo-tila, jolla sisäilma voidaan puhdistaa pikatilanteissa erityisen nopeasti ja tehokkaasti. Edellisen lisäksi ilmanpuhdistimessa on vain hiljaista puhallinääntä synnyttävä yötila, suodattimen vaihtonäyttö himmennettävässä LED-digitaalinäytössä sekä Memory-toiminto, joka tallentaa laitteen viime asetuksen sähkökatkon jälkeen.

Harkittu rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.  Kaikki kompaktin ja suorituskykyisen AirgoClean® 170 E -laitteen asetukset tehdään tarpeen mukaan ja yksinkertaisesti digitaalinäytön avulla.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kolmivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin ja HEPA-suodatin
  • haitta-aineiden ja hajujen tehokas HEPA-suodatus
  • kolmiportainen ilmanlaadun näyttö, jossa numeerinen PM2.5-arvo ilmaistaan LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen)
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 105 m:n kokoisiin tiloihin asti

Lisäksi hyvä uutinen rahaa arvostaville

AirgoClean 170 E on upouusi ja sen toimitukset alkavat vasta uuden vuoden puolella. Jos kuitenkin päätät jo tänään tilata sellaisen, hyödyt saman tien tuplasti. Tulossa on ehta designer-laite ilmapuhdistinten joukossa ja tarttumalla tarjoukseen säästää samalla reilusti rahaa. Sillä kaikki, jotka lyövät kaupat kiinni jo tänään ja tilaavat AirgoClean 170 E -laitteen, hyötyvät ajallisesti rajoitetuista ennakkomyyntialennuksistamme. Pres-Sale penninvenyttäjille, jotka tilaavat tänään ja saavat tammikuun alussa uuden elegantin ilmanpuhdistimen täysautomaattisella 360° HEPA-suojalla.

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 170 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi mieluiten jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 170 E ajankohtaiseen ennakkomyyntihintaamme 199,95 € sis. alv. Voit hyötyä tästä ainutlaatuisesta Pre-Sale-alennuksesta, kun tilaat jo nyt. Tilaa tänään, toimitus tulee kalenteriviikolla 2. Tämä ennakkomyyntialennus koskee vain nopeita päättäjiä – tilaa nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 2–3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*