UUSI etäisyysmittari BD21 – 90° kaltevuusanturi!

 

bd21

Tässä on laseretäisyysmittari, jota ammattilaiset arvostavat. Kestävä etäisyysmittari BD21 on hyvä apuväline sekä sisätiloissa että rakennustyömaalla. Mittaa ongelmitta etäisyyksiä, muutamassa sekunnissa pinta-aloja ja tilavuuksia, myös epäsuorasti esteiden yli. Uusi laseretäisyysmittari paitsi tekee mittanauhan, kynän ja paperin tarpeettomaksi, myös korvaa perinteisen vesivaa’an!

Uusi etäisyysmittari BD21 sisältää vakiona toimintoja ja ominaisuuksia, joita on yleensä vain kalliissa huippuluokan laitteissa. Paras esimerkki on integroitu 90° kaltevuusanturi ja 3 pisteen Pythagoras-toiminnot. Mittaa ja laske nopeasti, helposti ja tarkasti etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia myös hankalissa kohteissa. Kätevän laitteen suurin ulottuvuus on 70 m. Laitteella mittaat korkeuksia ja osakorkeuksia, seuraat etäisyyksiä tai mittaat epäsuorasti etäisyyksiä ja korkeuksia esteiden yli.

Näin se käy

Koska jokaisella toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa, monipuolisen laseretäisyysmittarin BD21 käyttö on todella helppoa. Laitetta voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana. Ajastintoiminto, automaattinen virran katkaisu sekä monikäyttöinen päätykappale täydentävät ominaisuuksia. Monirivinen näyttö on valaistu, joten mittaaminen sujuu myös pimeissä tiloissa tai päivänvalossa ja – koska laitteessa on jalustakierre – myös väsyttämättä. BD21 on suunniteltu sisäkäyttöön, mutta IP54 mukainen pöly- ja roiskevesisuojaus tekevät siitä suvereenin välineen myös rakennustyömaiden vaativiin olosuhteisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • integroitu 90° kaltevuusanturi
  • suuri ulottuma 0,05 – 70 m
  • epäsuora etäisyyksien, korkeuksien tai osakorkeuksien laskenta
    (3 pisteen Pythagoras-toiminnot)
  • tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus vain muutamassa sekunnissa

Etäisyysmittari BD21 – helpottaa hyvää työtäsi havaittavasti!

Käsityöläiset osaavat arvostaa tätä ammattilaisten työkalua jo ensimmäisestä käyttökerrasta: Tilaa uusi etäisyysmittari BD21 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaammenormaalisti 93,72 €, nyt vain 49,94 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*