Tuoreita hedelmiä – ehdottoman puhtaita

luftbefeuchterobstgemuese

Hedelmien ja vihannesten on oltava aina tuoreita ja napakoita. Kun terveellisiä tuotteita asetetaan esille kaupassa, ilmankostuttimen tuottama epäsuora kosteus pitää tuotteen pitkään tuoreina ja hyvän näköisinä. Asiakkaat pitävät siitä. Kauppiaan pitäisi huolehtia myös ilmaa kostuttavien laitteiden kunnosta. Raikkaus on silloinkin avainsana. Siksi suosittelemme SecoSanin käyttöä. Vain yksi Trotecin SecoSan-tikku pitää ilmankostuttimen säiliön jatkuvasti puhtaana ja kirkkaana. Laite luovuttaa terveellistä kosteutta hedelmille ja vihanneksille. Käytännöllistä, eikö vain?

Tuoreita hedelmiä – ehdottoman puhtaita

Vain tuoreet ja terveen näköiset tuotteet käyvät hyvin kaupaksi. Tuoretuotteiden myyjänä tiedät sen. Siksi kiinnität hedelmiä ja vihanneksia hankkiessasi erityistä huomiota niiden kuntoon. Omenia, kurkkuja, tomaatteja jne. ostavat asiakkaat odottavat napakkaa nautintoa ja kunnon annosta vitamiineja. Vioittuneet ja ryppykuoriset tuotteet poistetaan ja vain laadukkaat asetetaan esille. Kaiken, mikä on näkyvillä, on oltava siististi. Hedelmät ja vihannekset tarvitsevat parhaan ilmaston, jotta ne pysyvät pitkään tuoreina ja napakoina. Optimaalisen viileyden lisäksi ilmankostutin varmistaa parhaat säilytysolosuhteet liikkeessä. Lisäannos kosteutta pitää tuotteet ruokahalua herättävinä ja maistuvina – pitkään. Oletko jo valinnut haihduttavan ilmankostuttimen tai ilmapesurin Trotecilta? Viisas valinta. Nyt tarvitset vielä lisäkeinon pitää hedelmät ja vihannekset paitsi hyvän näköisinä, myös puhtaan tuoreina.

Puhtautta ilmankostuttimeen

Lisäpuhtautta tuoretuotteille: Taikasana on SecoSan. Kun panet Trotecin SecoSan-tikun ilmankostuttimen vesisäiliöön, pieni kapseli huolehtii siitä, että hedelmät ja vihannekset saavat vain puhdasta vettä. SecoSan-tikku on nimittäin pieni ionisäiliö, joka vaikuttaa suoraan vedessä. Tikusta vapautuvat hopeaionit sitovat itiöitä ja bakteereja ja estävät niiden lisääntymisen. SecoSan torjuu myös kerrostumat, kun kalkin ja biokasvuston.

Pysyvää puhtautta

Pieni hankinta, suuri hyöty. Sillä: Heti kun panet SecoSan-kapselin laitteeseen, se kehittää jatkuvasti puhdasta vesihöyryä tuotteillesi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia ilmankostuttimen säiliön työläästä puhdistuksesta – ei ainakaan puoleen vuoteen. Tikku pitää veden niin pitkään ehdottoman puhtaana. SecoSan toimii tietenkin täysin ilman kemiallisia lisäaineita. Toisin kuin muita tuotteita käytettäessä vedessä ei todistettavasti ole lähes lainkaan hopeayhdisteitä. Kiitos SecoSan!

Tilaa muutamalla klikkauksella

Voit tilata SecoSan-tikun kätevästi Trotec-verkkokaupasta. Tutustu Trotec-verkkokauppaan jo tänään. Siellä on tarjolla eri kokoisia tehokkaita ionisäiliöitä – eri tarpeisiin. Kaikissa kokoluokissa on hyviä säästötarjouksia. Tilaa kestovedenpuhdistin vain muutamalla klikkauksella. Niin helppo, niin puhdas – SecoSan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*