Sytytä grilli nopeammin – kuumailmapistoolilla

Heissluftpistole

Ystävät on kutsuttu grillaaminen, kaikki hyvin, mutta hiilloksen valmistuminen kestää jälleen loputtomasti. Sopivasti aikaa keskustella siitä, kenen vika: (”Puoli kuudesta oli puhe, ei viidestä!”, ”Sinuhan piti tuoda uusia hiiliä, ei minun!”) Nopea apu on nyt paikallaan! Kuuma vihjeemme: käytä kuumailmapistoolia puuhiilien sytyttämiseen. Keino on helppo, nopea ja saasteeton – ja grillaus voi alkaa tuota pikaa!

Kuumailmalaitteita on tähän asti käytetty pääasiassa maalin poistamiseen tai muovien taivuttamiseen ja hitsaamiseen. Kuumailmapistooli, kuten Trotecin HyStream 2000 on ykkösvalinta, kun grillihiilet on saatava hehkumaan nopeasti ja tasaisesti. Kuuman ilman puhaltimen grillihiilille riittää. Ilmavirta korvaa palkeen tai usein käytettävän hiustenkuivaimen ja levittää hehkun puuhiilien läpi. Ja mikä parasta: Erilaisten kemiallisten apuaineiden voimakas haju ei haittaa. Eikä ruokiin pääty haitallisia kemiallisia aineita.

Varo kipinöintiä!

Kuumailmalaitteita on käytettävä harkiten myös grilliä sytytettäessä. Vältä voimakas kipinöinti pitämällä kuumailmalaite riittävän kaukana puuhiilistä, kun ole sytyttänyt ensimmäisen hiilen palat.

Mitä? Eikö sinulla ole kuumailmapistoolia?

Puuttuuko korvaamaton apuväline työvälinevalikoimastasi? Esimerkiksi muovien taivuttamiseen ja hitsaamiseen tai maalien kuivaamiseen ja poistamiseen – ja nyt uuteen tarkoitukseen: grillin nopeaan ja helppoon sytyttämiseen? Silloin suosittelemme kuumaa tarjousta:  Kuumailmapistoolin HyStream 2000 suurin teho on 2000 wattia, se puhaltaa jopa 30 m³/h ja saavuttaa 650 °C maksimilämpötilan – kaikki tämä todella hyvään hintaan.

Kuumailmapistooli HyStream 2000 – ja grillauskausi voi alkaa!

Näin hallitset puuhiilet ja hiilloksen grillatessa: Tilaa kuumailmapistooli HyStream 2000 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintamme normaalisti 49,94 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*