UUSI Elektroninen painekytkin TDP DSA: mukava pumppuohjain kotiin ja puutarhaan – mukana integroitu pistorasia ja kuivakäyntisuoja

Jos haluat hoitaa puutarhan kastelun tai nostaa veden kotiisi itse puutarha- tai syväkaivopumpulla, kannattaa tutustua Trotecin uuteen elektroniseen painekytkimeen TDP DSA. Kompakti painekytkin asennetaan yksinkertaisesti pumpun ja vesihanan tai puutarhaletkun väliin – ja vesi liikkuu saman tien automaattisesti ilman, että pumppua tarvitsee kytkeä päälle ja pois päältä. Vastaisuudessa sinun tarvitsee vain avata ja sulkea hana tai puutarhaletku, joten säästät pitkät marssimiset pumppua käynnistämään ja sammuttamaan.

Trotec-painekytkin TDP DSA sopii lähes kaikkiin tavallisiin pumppujärjestelmiin, joissa on verkkopistoke mutta ei omaa painekytkintä. Elektroninen painekytkin TDP DSA liitetään käytännöllisesti ja yksinkertaisesti kahdella Plug & Play -vaiheella:

  1. Liitä pumppusi verkkopistoke painekytkimessä olevaan 230 V -pistorasiaan.
  2. Ja liitä painekytkimen verkkopistoke kotisi pistorasiaan. Valmis!

Nyt vesipumppu saa automaattisesti sähköä ja sitä ohjataan vesipisteen jokaisen avaamisen ja sulkemisen yhteydessä. Painekytkin ylläpitää siihen liitetyssä puutarhan kasteluun tai kodin vesihuoltoon tarkoitetussa johtoverkossa muuttumatonta vedenpainetta ja suojaa lisäksi siihen liitettyä pumppua kuivakäynniltä, takaiskuvaikutuksilta ja ylikuumenemiselta.

Näin se käy

Painekytkin TDP DSA säätelee automaattisesti kodin puutarhan vesihuoltoa ja käyttövettä – se on luotettava ratkaisu syväkaivopumppujen, puutarhapumppujen, keskipakopumppujen tai vesipumppujen automaattiseen ohjaamiseen. Painekytkin valvoo johtopainetta jatkuvasti ja kytkeytyy paineen pudotessa automaattisesti päälle, jolloin paine syntyy uudelleen. Kun johtopaine on jälleen saavutettu, pumppuohjain kytkeytyy itsestään pois päältä.

Painekytkin on suunniteltu järjestelmän enintään 10 bar -työpaineelle, joka on luettavissa integroidusta painemittarista. Lujatekoinen muovirunko on IP65-kotelointiluokkaa vastaavasti suojattu joka puolelta vesiroiskeilta ja pölyltä. Painekytkimeen yhdistetyt pumput ovat suojassa kuivakäynnin, takaiskuvaikutusten ja ylikuumenemisen aiheuttamilta vaurioilta, joten niiden tehokas käyttöikä pitenee Muuten: painekytkimen molemmissa tulo- ja lähtöliitännöissä on 1“-ulkokierteet, joten ne sopivat mitä parhaiten tavallisiin pumppu-, letku- tai putkiliittimiin.

Painekytkin TDP DSA – yleiskäyttöinen

Painekytkintä TDP DSA voidaan käyttää lukuisten tavallisten vesipumppujen ja syöttöjärjestelmien kanssa – joko letkuyhteydellä tai suoraan pumppupäässä. Voit ohjata laitteella myös seuraavassa lueteltuja valikoimaamme kuuluvia pumppuja:

  • Trotecin TDP-syväkaivopumput
    Jos haluat panostaa Trotec-merkkilaatua olevaan syväkaivopumppuun, suosittelemme mallejamme TDP 5500 E  ja  TDP 7500 E. Tässä painekytkin yhdistetään letkuyhteydellä pumpun perään ja verkkopistoke syväkaivopumpun kytkentärasiasta painekytkimen pistorasiaan.
  • Trotecin TGP-puutarhapumput
    Painekytkin TDP DSA toimii myös puutarhapumppumme TGP 1000 E, TGP 1000 ES tai TGP 1005 E Näissä molemmissa Trotec-malleissa voit ruuvata painekytkimen yksinkertaisesti pumppupäässä olevaan painepuolen ulostuloaukkoon ja liittää pumpun sähköjohdon suoraan painekytkimen pistorasiaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tavallisten puutarha- ja vesipumppujen automaattinen päälle/pois-kytkentä
  • pumpun ohjaus vedenpaineen ja virtausnopeuden avulla
  • muuttumaton vedenpaine kodin vesihuoltoon ja puutarhan kasteluun
  • käytännöllinen ratkaisu pumppuihin, joissa ei ole verkkopistoketta: Painekytkin, jossa on oma verkkopistoke ja vapaa verkkojohdon pää pumpun sähkönsyöttöön liittämistä varten

Elektroninen painekytkin TDP DSA – Trotec-merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään elektroninen painekytkin TDP DSA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 7

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*