UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E HEPA-suodattimella: poistaa 99,97 % sisäilman viruksista, bakteereista, hienopölystä ja allergeeneista – vihdoin saatavana

Muukin kuin vain korona-pandemia osoittaa, miten vakava ongelma kuormittava sisäilma voi olla: virusten lisäksi myös bakteerit, homeitiöt, pölypunkit, eläinten hilse ja epämiellyttävät hajut heikentävät ilmanlaatua. Tämän päälle tulee monissa paikoissa hienopölykuormitus, jonka myötä pikkuriikkiset hiukkaset pääsevät ikkunoista ja ovista hengityksen kautta kehoihimme. Nyt jälleen saatavana oleva Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E poistaa nämä ja muut haitalliset epäpuhtaudet korkealaatuisella 3-in-1-HEPA-suodattimellaan jopa 99,97-prosenttisesti.

Oma koti on suojapaikka, jossa keräämme voimia ja jossa nautimme elämästä täysin siemauksin. Siellä haluamme tuntea olomme mukaviksi ilman, että joudumme pelkäämään ilman välityksellä terveyttämme uhkaavia vaaroja. Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E takaa, että voit vastaisuudessa huokaista ja hengittää huoletta sekä kotona että toimistossa: Se suodattaa korkealaatuisella 3-in-1-HEPA-suodattimellaan (tämä muodostuu HEPA-, aktiivihiili- ja esisuodattimista) jopa 99,97 % kaikista sisäilman hiukkasista 0,3 µm -kokoon asti – useimmat ilmassa leijuvat haitta-aineet kuten virukset ja bakteerit ovat tämän kokoisia. Korkealaatuinen mattamusta pinta ja esteettinen sylinterimuoto tekevät kompaktista ilmanpuhdistimesta vakuuttavan näyn sekä yksityis- että työympäristöissä.

Näin se käy

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E suodattaa ”Triple Protection”-tekniikkansa ansiosta terveydelle haitalliset allergeenit ja hiukkaset sekä sairauksien aiheuttajat luotettavasti pois sisäilmasta. Tähän laite käyttää kolmea erilaista suodatinteknologiaa: HEPA-suodatinta, haitta-aineet sekä eläinten hajut tehokkaasti poistavaa aktiivihiilisuodatinta sekä hyväksi havaittua DACRON®-suodatinta, joka poistaa keinokuituesisuodattimena jo alussa heikot ja keskivahvat hajut, karkeamman huonepölyn sekä eläinten karvat.

Ilmanpuhdistus täydennetään ionisoimalla ympäriinsä leijuvat karkeat hiukkaset (eläinten karvat, siitepöly ja pöly), jolloin ne painuvat alas, mistä AirgoClean® 11 E:n ilmavirta imee ne sisään suodatettaviksi esisuodattimella. Kolmiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 120 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohdentumisen jopa 15 m²:n / 38 m³:n kokoisissa tiloissa.

Kaikki asetukset tehdään tarpeen mukaan ja yksinkertaisesti digitaalinäytön avulla. Optinen ilmanlaatuanturi ilmaisee kulloisenkin ilmanlaadun LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen) ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti. Harkittu rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-in-1-sisäilmansuodatinjärjestelmä, jossa on HEPA-suodatin, suodattaa 99,97 % kaikista ilman allergeeneista ja hiukkasista
  • aktiivihiilisuodatin ja DACRON®-esisuodatin
  • leijuvien hiukkasten ja haitta-aineiden tehokas HEPA-suodatus
  • kolmiportainen ilmanlaadun näyttö LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen)
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 38 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*