UUSI Akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V: tekee vahvan 20 V/4 Ah-FlexPower-multiakun ansiosta erinomaista jälkeä puutöissä – vihdoin saatavana

Uusi akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V on vihdoin valmiina toimitettavaksi: Tämän ammattityökalun ja sen 20 V 4,0 Ah Flexpower-multiakun ansiosta puupinnat saadaan helposti täysin tasaisiksi ja reunat puhtaiksi, ohennukset onnistuvat loistavasti ja myös tiukimmatkin maalikerrokset irtoavat siististi. Tämän lisäksi kotinikkarit ja ammattilaiset hyötyvät tämän voimanpesän työtä helpottavasta, täydellisestä varustelusta – se mahdollistaa ihanteellisen höyläysjäljen ja samalla työn joutuisuuden.

Akkuhöylä PPLS 10‑20V tasoittaa tarkasti työkappaleen reunoja, viistää puureunoja, ohentaa materiaalia tai poistaa itsepintaisia maalikerroksia sekä suorittaa muut puutyöt ammattimaisesti ja täsmällisesti. Kaiken takaa 20 voltin Flexpower-multiakku, jonka kapasiteetti on vakuuttavan suuri 4 Ah. Sen avulla laite saavuttaa 12000 kierroksen nopeuden sekä 1,5 millimetrin lastuamissyvyyden, 10 millimetrin uurresyvyyden ja 82 millimetrin maksimihöyläysleveyden. Ja mikä parasta: Akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V toimitetaan työn helpottamiseksi täysin varusteltuna ja siten heti käyttövalmiina.

Näin se käy

Akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V vakuuttaa ihanteellisella höyläysjäljellä ja samanaikaisesti työn joutuisuudella. Tämän saavat aikaan mm. suuri teräakseli ja korkealaatuiset kovametalliterät. Niissä on molemminpuolinen leikkauskulma, joten kuluneen terän voi kääntää mukana toimitettavalla työkalulla. Lastunpoisto voidaan ohjata valinnaisesti oikealle tai vasemmalle, jotta lastujen kiusallinen kasaantuminen vältetään työkappaleen työstön aikana. Esimerkiksi huonekalujen ja ikkunakehysten valmistuksessa tarvittavia ura- ja ponttiliitoksia varten PPLS 10‑20V -laitteessa on helposti asennettava huultosyvyydenrajoitin sekä halkaisuvaste, joiden avulla urat ja tapit saadaan aikaan mittatarkasti.  Myös puukappaleen reunojen viisto on yhtä lailla helppoa, koska höylän pohjaan on työstetty valmiiksi kolme eri syvyistä V-uraa.

Myös ”Turvallisuus‘ kirjoitetaan PPLS 10-20V:n yhteydessä isolla kirjaimella: Jotta kompakti sähköhöylä saadaan liukumaan aina lipsumattomassa otteessa työkappaletta pitkin, tässä vasen- ja oikeakätisille sopivassa laitteessa on pitävä Softgrip-päällystys – se takaa tarkat höyläys- ja jyrsintätulokset pölyisessä timpurin- tai puusepänverstaassa tai kotiverstaassa. Kun työ on valmis, akkukäyttöinen käsihöylä voidaan laskea turvallisesti kädestä – automaattinen seisontatuki suojaa sekä työkappaletta että höylänterää vaurioilta, kun laite laitetaan sivuun. Laitteen kahvaan upotettu lukitus estää höylän tahattoman käynnistämisen..

PPLS 10-20V:n litium-ioni-akku on todellinen voimanpesä, joka ei purkaudu itsestään ja jossa ei ilmene muisti-ilmiötä. 4 ampeeritunnin kapasiteetti mahdollistaa muuten 2 Ah -akkuun verrattuna kaksinkertaisen käyttöajan. Akku tuottaa aina täyden tehon eikä vähene loppua kohti. Kolmitasoinen kapasiteetin näyttö akun kotelossa näyttää varaustason napin painalluksella. Myös lataaminen sujuu nopeasti: Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa täysin tyhjän akun vain 90 minuutissa takaisin 100 % -käyttövalmiuteen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti ja suorituskykyinen akkuhöylä vaativiin käyttökohteisiin 1,5 mm lastuamissyvyyteen asti
  • tehokas 20 V -litium-ioni-akku – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista
  • Flexpower-multiakku 20 V 4,0 Ah – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • yhdistetty ohjaus- ja lastuamissyvyysnuppi mahdollistaa lipsumattoman työskentelyn ja lastuamissyvyyden hienosäädön

Akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V täydellisenä pakettina ajankohtaiseen tarjoushintaan, normaalisti 156,24 €, nyt vain 99,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Täydellinen paketti – akkukäyttöinen sähköhöylä PPLS 10-20V – sis. 1 x 20 V 4 Ah Li-Ion-akku, 1 x pikalaturi, halkaisuvaste, huultosyvyydenrajoitin, adapteri pölyimua varten, kuusiokoloavain ja kiintoavain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*