Uusi Design-terassilämmitin IRS 3020: suorituskykyinen ja joustava lämmitysratkaisu terassille ja ravintoloiden ulkotiloihin

Ei ole lainkaan selvää, milloin nykyiset tapaamisrajoitukset loppuvat, mutta yksi on varmaa: Heti kun tartuntaluvut laskevat, ravintoloiden ja kotitalouksien ulkoterassit täyttyvät jälleen pikavauhtia vieraista ja ystävistä. Ennen kuin tähän päästään, myös lämpötilat ovat ehtineet laskea, mikä rajoittaa oleskelua ulkotiloissa. Siksi terassit tulisi jo nyt pistää ”talvikuntoon” nopealla ja miellyttävällä lämpöratkaisulla, jotta sitten myöhemmin ulkona voidaan istua mukavasti ja pidempään. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti design-terassilämmitin IRS 3020 – se tuottaa 360°-lämpöä napin painalluksella.

Design-terassilämmitin IRS 3020 huolehtii jokaisena vuorokauden- ja vuodenaikana miellyttävän lämpimästä lämpötilasta. Kaasulämmittimiin verrattuna ilahduttavan kevyt ja energiapihi infrapunasäteilijä tarjoaa kaksi vahvaa lämmitystehoa (1500 W / 3000 W). Siihen integroidut kaksi 1500 watin halogeeni-infrapunaputkea synnyttävät 360°-lämpöä ilman esilämmitysaikaa. Olipa kyseessä sitten mukava grillausilta ystävien kanssa, puutarhajuhlat tai romanttinen kuutamoillallinen tähtikirkkaana yönä – kapeaa infrapunasäteilijää voidaan käyttää kaikenlaisissa tilanteissa. Se on myös ulkonäön suhteen miellyttävä lämmitysratkaisu monenlaisiin tilanteisiin.

Näin se käy

IRS 3020:n kaksi korkealaatuista halogeeni-infrapunaputkea synnyttävät lämpösäteilyä luonnollista auringonsäteilyperiaatetta vastaavasti. Tämä on erityisen energiatehokasta, koska suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Tämä ei lämmitä ympäröivää ilmaa vaan infrapunasäteilijän välittömässä läheisyydessä olevia kohteita ja henkilöitä, jotka vastaanottavat lämmön, varastoivat sitä ja luovuttavat sen jälleen sekundäärisäteilyn muodossa ympäristöön. Lämmitin toimii äänettömästi ja eikä se tuota ilmavirtaa nostattamaan pölyä, joten myös astmaatikot ja allergikot voivat hengittää vapaasti säteilylämmittimen lähellä.

Joskus meno on rentojen vieraiden, kotieläinten tai touhuavien lasten takia erityisen vauhdikasta. Jos terassilämmitin alkaa tukevasta alumiinijalastaan huolimatta huojua, sisäänrakennettu kallistuskatkaisin katkaisee välittömästi lämmityselementin virransyötön. Lisäksi lämmitin on roiskevesisuojattu ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Turvallisuuden parantamiseksi lämmitysputkessa on suojaritilä, joka estää putken koskettamisen vahingossa. Kaikin puolin turvallinen ja suojattu. Mukava tunne!

Design-infrapunalämmitin IRS 3020 toimitetaan osittain koottuna. Pura pakkaus, kokoa muutamalla liikkeellä, liitä 1,75 metriä pitkä verkkojohto suojapistotulpalla ja hep: kapea design-terassilämmitin tarjoaa miellyttävää lämpöä rajattoman pitkään ja miellyttävään ulko-oleskeluun.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • Korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • Tasainen lämpö joka puolella
  • 2 lämmitystasoa: 1500 W / 3000 W

Design-terassilämmitin IRS 3020 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään design-terassilämmitin IRS 3020 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 312,55 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*