Ilmankuivain TTK 72 E: pitää suuret asuin- ja toimistotilat luotettavasti kuivina – jälleen saatavana!

Kun haussa on täydellinen ilmankuivain suurin asuin- ja toimistotiloihin, ilmankuivain TTK 72 E on ykkössuosituksemme. Se on ulkoisesti suvereenin huomaamaton, mutta kerää pisteet kotiin valtavalla suorituskykyreservillään ja lukuisilla mukavilla toiminnoillaan. Se vakuuttaa varusteluominaisuuksillaan kuten käytännöllisillä värillisillä LED-valomerkeillä, joista havaitset ensisilmäyksellä, onko ilmankosteus kunnossa. Tai tehokkaalla hygrostaattiohjatulla kosteudenpoistoautomatiikalla, joka saa aikaan juuri haluamasi kosteusarvon.  Ja mikä parasta – tämä tehokas kuivausmestari on vihdoin taas saatavana!

Luotu suuriin tiloihin: Ilmankuivain TTK 72 E tekee vaikutuksen kosteudenpoistotehollaan, joka yltää jopa 24 litraan 24 tunnissa. Tämän huippusuorituskyvyn avulla se pitää jopa 50 m²-tilat luotettavasti kuivina. Erityisen käytännöllinen on se värillinen LED. Sen avulla näet jo kaukaa, millä mallilla ilmankosteus on tilassa. Ja säästää tämän varusteluominaisuuden avulla yhden jos toisenkin reissun tilan halki digitaalinäyttöä katsomaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 72 E …

  • etupuolelle sijoitetut kolme eri väristä lediä näyttävät ilmankosteuden:
  1. sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
  2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55 – 70 % alueella.
  3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
  • automaattisen toiminnan ja ennalta asetetun 55 %:n ilmankosteuden lisäksi laitteessa on hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja tavoitearvon esivalinta 30 – 80 % RH 5 %:n portain, jatkuva toiminta sekä käytännöllinen tuuletustoiminto.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • laitteen varusteet ovat HomeComfort-sarjan korkeampien standardien mukaiset. Niitä ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • monipuolisia toimintoja täydentää integroitu, pestävä ilmansuodatin, joka puhdistaa ilmaa lisää poistamalla pölyä ja eläinten karvoja.

Ilmankuivain TTK 72 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 72 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 309,94 €, nyt vain 139,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*