UUSI design-terassilämmitin IRS 2520: joustava ja elegantti lämmitysratkaisu terasseille, parvekkeille ja gastronomiaan – vihdoinkin saatavana

Päättyykö nykyinen Lockdown pääsiäisenä vai sen jälkeen? Joka tapauksessa meidän tulee valmistautua siihen hyvin – jotta yksikään päivä ja tunti ’normaaliutta’ ei pääse terassillakaan karkaamaan käsistä. Tilanteeseen sopii erinomaisesti, että uusi design-terassilämmitin IRS 2520 on vihdoin saatavana: Tämä joustava ja elegantti, tehokas lämmitysratkaisu luo alusta asti miellyttävää lämpöä terassillesi. Ystävät, sukulaiset, vieraat – you are welcome! Luonnollisesti tämä lujatekoinen ja roiskevesisuojattu tyylilämmitin sopii myös gastronomiakäyttöön – monet vieraathan suosivat vastaisuudessakin ulkopöytiä.

Juuri pääsiäisen aikaan lienee vielä liian viileätä viipyä mukavasti ulkona lämmittämättömällä terassilla. Se parempi lämmitysratkaisu löytyy lyömättömän edullisen merkkilaatutuotteen muodossa Trotecilta: Ilahduttavan kevyt ja energiapihi design-terassilämmitin IRS 2520 huolehtii kahden vahvan lämmitystehonsa – 1250 wattia ja 2500 wattia – tasaisen miellyttävästä lämmöstä. Se tarjoaa sinulle näin ihanteelliset edellytykset kyetä viettämään tähtikirkkaita öitä ulkona mukavassa lämmössä koko vuoden ajan. Ja mikä parasta: Elegantin terassilämmittimen tyylikäs design, jossa yhdistyvät korkealaatuinen alumiini ja ruostumaton jaloteräs, istuu täydellisesti jokaiseen ympäristöön.

Näin se käy

IRS 2520:n kaksi korkealaatuista halogeeni-infrapunaputkea synnyttävät lämpösäteilyä luonnollista auringonsäteilyperiaatetta vastaavasti. Tämä on erityisen energiatehokasta, koska suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Tämä ei lämmitä ympäröivää ilmaa vaan infrapunasäteilijän välittömässä läheisyydessä olevia kohteita ja henkilöitä, jotka vastaanottavat lämmön, varastoivat sitä ja luovuttavat sen jälleen sekundäärisäteilyn muodossa ympäristöön. Lämmitin toimii äänettömästi ja eikä se tuota ilmavirtaa nostattamaan pölyä, joten myös astmaatikot ja allergikot voivat hengittää vapaasti säteilylämmittimen lähellä.

Joskus meno on rentojen vieraiden, kotieläinten tai touhuavien lasten takia erityisen vauhdikasta. Jos terassilämmitin alkaa tukevasta alumiinijalastaan huolimatta huojua, sisäänrakennettu kallistuskatkaisin katkaisee välittömästi lämmityselementin virransyötön. Lämmitin on roiskevesisuojattu ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Turvallisuuden parantamiseksi lämmitysputkessa on suojaritilä, joka estää putken koskettamisen vahingossa. Näin voit tuntea aina, että kaikki on kauttaaltaan turvallista.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • Korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • Tasainen lämpö joka puolella
  • 2 lämmitystasoa: 1250 W / 2500 W

Design-terassilämmitin IRS 2520 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään design-terassilämmitin IRS 2520 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 260,45 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*